Prima pagină » Cancan » Puțini sunt cei care știu ce nume real poartă Jador. Cum îl cheamă, de fapt, pe celebrul cântăreț

Puțini sunt cei care știu ce nume real poartă Jador. Cum îl cheamă, de fapt, pe celebrul cântăreț

21 oct. 2021, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Jador a devenit celebru după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, însă puțini sunt cei care știu ce nume real poartă acesta. După succesul avut la debutul său în televiziune, artistul extrem de ambițios a devenit faimos și în muzică. Piesele sale sunt foarte îndrăgite și apreciate de publicul care se întreabă cum îl cheamă, de fapt, pe celebrul cântăreț.

Jador reușește și în prezent să provoace interesul fanilor săi nu doar prin melodiile sale de un real succes, ci și prin poveștile de dragoste tumultoase.

Puțini sunt cei care știu ce nume real poartă artistul Jador

Cunoscut de public drept Jador, tânărul este originar din Bacău și provine dintr-o familie modestă. Pasionat de muzică, dar și de televiziune, acesta a devenit cunoscut publicului larg odată cu participarea la emisiunea „Puterea Dragostei.”

Fire rebelă, artistul a reușit să atragă atenția tuturor prin temperamentul vulcanic și energia debordantă. După câteva povești amoroase pline de peripeții, care i-au adus celebritatea, Jador a intrat și în industria muzicală. 

Piesele sale au reușit într-un timp foarte scurt să cucerească publicul, iar colaborările cu mai mulți artiști celebri din România nu au întârziat să apară. 

Jador a demonstrat că poate fi un artist complet. Extrem de ambițios, acesta și-a construit un nume nu doar în muzică, ci și în modă și în mediul online. Artistul postează pe rețelele de socializare fotografii și filmulețe din vacanțele sale exotice, fotografii cu mașinile scumpe pe care le deține, dar și filmări din care se observă că acesta duce o viață de lux. 

Cum îl cheamă, de fapt, pe îndrăgitul cântăreț

În vârstă de 25 de ani, Remus Ionuț Dumitrache a devenit celebru în showbiz-ul românesc cu numele de Jador. Înainte să fie faimos, artistul era preocupat de muzică și de construirea unei cariere de succes. 

Cântărețul are o poveste de viață impresionantă, plină de greutăți și obstacole. Cu toate acestea, el a reușit să le depășească prin spiritul său de luptător.

Absolvent al Facultății de Relații Internaționale, Jador a fost mereu fascinat de televiziune. Și-a dorit dintotdeauna să ajungă un artist de succes și se pare că a și reușit.

Aparițiile sale la tv sunt urmărite de fiecare dată de către admiratori, iar piesele sale au milioane de vizualizări. Mai mult decât atât, celebrul cântăreț recunoaște că în prezent are o viață de lux și că deține sume importante de bani. El este invitat și la numeroase evenimente private de unde încasează mii de euro împreună cu colegii săi de breaslă.

Jador este și în prezent unul dintre cei mai apreciați și controversați artiști din România.

Marea iubire a cântărețului Jador

Artistul a cunoscut celebritatea nu doar prin piesele lansate, ci și prin poveștile amoroase pe care le-a trăit. Jador a recunoscut în nenumărate rânduri că este un cuceritor și că îi place să fie înconjurat de femei frumoase. 

Prin viața cântărețului au trecut mai mult domnișoare, însă marea iubire a acestuia rămâne Georgiana Elisei. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 ani, iar despărțirea a fost pentru Jador extrem de dureroasă. 

Într-un interviu, Jador recunoaște că a iubit-o foarte mult pe Georgiana Elisei, tânăra care i-a cucerit definitiv inima:

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

Chiar dacă sunt puțini cei care știu numele real al artistului, Jador și-a asigurat celebritatea în industria muzicală. Piesele sale cu milioane de vizualizări și aparițiile la tv demonstrează faptul că celebrul cântăreț este apreciat și îndrăgit de publicul larg. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *