Prima pagină » Eveniment-Social » Punct crucial în dosarul avocatului Felecanu. Telefonul victimei a ajuns în atenția anchetatorilor (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Punct crucial în dosarul avocatului Felecanu. Telefonul victimei a ajuns în atenția anchetatorilor (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

20 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Eveniment-Social

Avocatul ieșean Sebastian Felecanu este acuzat că și-a ucis iubita însărcinată. Deși a încercat în nenumărate rânduri să convingă judecătorii că trebuie să fie lăsat în libertate, acesta nu a reușit și încă se află în spatele gratiilor. Dar vestea șoc a venit în data de 12 aprilie, când magistrații au admis solicitarea reprezentantului de la Ministerul Public, pentru efectuarea unei percheziții informatice exclusive asupra telefonului victimei și au respins cererea lui

Sebastian Felecanu, ce încearcă să iasă cu basmaua curată și să scape de pușcărie. Însă pare că acesta nu poate să convingă judecătorii care sunt atenți la orice detaliu. În data de 12 aprilie 2023, instanța a admis percheziționarea informatică a telefonului victimei, iar avocatul ieșean a cerut o clonă. Din păcate pentru el, acest lucru a fost imposibil.

Telefonul victimei a ajuns în atenția anchetatorilor. Vor afla ce mesaje a primit Monica Cioată?!

Momente de suspans pentru Sebastian Felecanu, pentru că telefonul Monicăi Cioată a ajuns în fața anchetatorilor, după ce a fost trimis să se deblocheze în Germania. Aceasta avea un Iphone XS. Ieri dimineață, la ora 10:00 trebuia să înceapă percheziționarea pentru descoperirea și strângerea probelor utile în soluționarea dosarului, dar s-a amânat. Avocatul încearcă să facă un alt joc? Cu siguranță.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, amânarea este din cauza faptului că avocatul lui Sebastian Felecanu nu s-a prezentat. Oamenii legii au pronunțat data de 25 aprilie 2023 pentru verificare și vor fi atenți la registrul de apeluri, fotografii, mesaje de tip SMS sau pe rețelele de socializare, fișiere audio sau video, istoricul căutărilor și al fișierelor șterse din noaptea de 18/19 iunie 2021. Această percheziție informatică ar putea clarifica și motivul pentru care îi era frică Monicăi de activitățile avocatului și de oamenii care se implicau alături de el. Detaliile înfiorătoare vor ieși la iveală în cadrul ședinței programate în data de 28 aprilie 2024, următorul termen în proces.

Probe „subțiri” la dosar?

Surse ale reporterilor BZI spun că probele din dosar sunt „subțiri”, iar o parte dintre ele au fost desființate de către Felecanu. Totuși, de ce nu reușește avocatul să scape de arest? Se pare că anumite părți din expertiza criminalistică efectuată după ce Monica Cioată a căzut de la geamul apartamentului lui Felecanu l-ar învinovăți pe avocat.

Totuși, el a susținut mereu că este nevinovat și că Monica Cioată s-ar fi aruncat de la geam, ba chiar le-ar fi transmis cunoscuților că va fi eliberat în curând. În orice caz, părerea anchetatorilor se pare că este împărțită. În timp ce Felecanu a fost „scutit” de vină la începutul anchetei, după aproximativ un an a fost arestat pentru omor. Cu siguranță a fost nevoie de timp pentru ca probele să fie adunate, dar au fost toate corecte? Greu de spus.

Apropiații lui Sebastian Felecanu pun la îndoială expertiza criminalistică. Ar exista niște dubii legate de traiectoria manechinului folosit de anchetatori pentru reconstituirea tragicului incident. În ciuda faptului că expertizele au durat aproximativ un an de la moartea avocatei Monica Cioată (26 de ani), specialiștii ieşeni şi cei bucureşteni susţineau că au scos la iveală adevărul. De altfel, surse judiciare afirmă că una dintre expertize, cea efectuată în cadrul Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice (LIEC), arată că a fost exclusă sinuciderea și că victima a fost împinsă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că și-a omorât iubita însărcinată, după ce va fi percheziționat telefonul victimei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *