Prima pagină » Eveniment-Social » Publicul, invitat la acest final de săptămână la un nou spectacol virtual, realizat de Teatrul „Luceafărul” Iași
Publicul, invitat la acest final de săptămână la un nou spectacol virtual, realizat de Teatrul

Publicul, invitat la acest final de săptămână la un nou spectacol virtual, realizat de Teatrul „Luceafărul” Iași

01 apr. 2020, 04:00,
Valentin Hutanu, în Eveniment-Social

Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași propune o nouă reprezentație, desigur virtuală, a unui spectacol de succes. „Dragi prieteni, suntem foarte bucuroși că inițiativa noastră de-a difuza spectacole on-line sub genericul «La distanță, dar în continuare împreună» a dat rezultate atât de frumoase. Peste 4.000 de persoane au vizionat «Prințul fericit», peste 2.000 de persoane au urmărit «Ca sarea-n bucate». Vom continua duminica viitoare, 5 aprilie 2020, tot de la ora 11:00, cu spectacolul «Kajtus, vrăjitorul», o co-producție Teatrul «Luceafărul», Institutul Cărții Cracovia și Institutul Polonez București. Piesea este după Janusz Korczak”.

„Kajtus, vrăjitorul” este o poveste despre lumea imaginației copiilor și despre voința acestora de a face lumea un loc mai bun. Despre visele și situațiile în care acestea devin realitate. O poveste despre maturizare – pentru copiii care visează la puteri magice și pentru părinții lor, care duc dorul vremurilor în care erau copii și făceau magie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *