Prima pagină » National » Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu face lumină în cazul morții lui Andrei Versace

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu face lumină în cazul morții lui Andrei Versace

22 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în National

Andrei Versace a murit fulgerător și a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Au fost luate în calcul mai multe ipoteze, dar nimic nu a oferit un răspuns clar. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a scos în evidență, la Antena Stars, anumite detalii inedite!

Moartea lui Andrei Versace a lăsat în spate multe semne de întrebare. Cele mai multe răspunsuri vor fi oferite după autopsie. Până atunci, însă, există mai multe detalii și aspecte care ar putea explica ce s-a întâmplat cu Andrei în ultimele sale zile de viață.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu explică modul în care a murit Andrei Versace

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andrei Versace nu trecea prin cea mai bună perioadă a vieții sale în momentul în care a murit.

Ar fi rupt legătura cu prietenii, familia și era mai mereu singur. Și-ar fi găsit refugiul în alcool și posibil în substanțe interzise. Rămâne de văzut dacă informațiile vehiculate în mass-media vor fi confirmate de rezultatele primite de familie în urma autopsiei.

Renumitul psiholog criminalist Liviu Chesnoiu a analizat, la Antena Stars, modul în care a murit Andrei Versace, locul în care a fost găsit fără viață, dar și poziția în care se afla cadavrul bărbatului.

Expertul criminalist este de părere că telefonul mobil al lui Andrei Versace ar putea oferi mai multe informații și să lămurească întrebările pe care le au autoritățile în acest moment.

„După umila mea părere, avem aici de a face cu un caz care a ieșit la iveală după o săptămână după ce a început să miroasă puternic a cadavru și paznicul de acolo a dat alarma. A venit poliția, au constatat că nu s-a intrat, era închis apartamentul pe dinăuntru.

Acolo nu erau urme de răvășire, era dezordine, nu răvășire, nu nimic. Ce mi-a atras mie atenția – poziția în care a fost găsit cadavrul. Era cu fața în jos. De regulă când pățești ceva, când sunt atacat, când li se face de petrecanie acestor oameni, ei sunt găsiți pe spate. Telefonul o să ne spună foarte multe lucruri. Nu există un bilet de adio”, a declarat Liviu Chesnoiu, la Știrile Antena Stars.

Tânărul și-ar fi presimțit moartea

Ultimele postări ale lui Andrei Versace exprimă multă tristețe și singurătate, mai ales că tânărul se certase recent chiar și cu cei mai apropiați oameni. Liviu Chesnoiu susține că „regele fițelor” ar fi încercat, prin postările făcute înainte să moară, să își prevestească în mod public moartea.

„S-a izolat de familie, de prieteni și problemele lui psihice sunt datorate consumului exagerat de alcool și poate alte substanțe. Oamenii aceștia, când cad în patima aceasta, se rup de cei apropiați. (…) După părerea mea, exista o tristețe. Și când era fericit, era doar un decor, pentru că un om singur era singur și atunci, e și acum. (…) El nu mai era înțeles, era evitat. Poate și comportamentul lui era greu de digerat. (…) El poate că își prevestea sfârșitul și a venit cu această postare, aceste imagini, cu aceste înregistrări”, a mai declarat Liviu Chesnoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024