Prima pagină » National » Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, despre asasinatul omului de afaceri: „A fost atenționat de 2 ori, i s-a dat foc la casă, i s-au furat bani”
Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, despre asasinatul omului de afaceri:

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, despre asasinatul omului de afaceri: „A fost atenționat de 2 ori, i s-a dat foc la casă, i s-au furat bani”

01 iun. 2021, 23:30,
în National

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit marți seară, la Antena 3, despre atentatul cu bombă de la Arad, în urma căruia afaceristul Ioan Crișan a murit.

„Totul poate fi privit mai prozaic. A fost atenționat de 2 ori, i s-a dat foc la casă, i s-au furat bani. În lumea lor sunt niște atenționări. Poate făcea parte dintr -o ierarhie, poate a deranjeat pe cineva, poate a dat vreo informație poliției.

Sunt multe semne de întrebare, nu avem dosarul. Ne dăm doar cu părerea. Sunt profesioniști, au lucrat ca la carte. Atentatorul și-a făcut lecțiile. A venit, l-a urmărit, i-a văzut tabieturile. A văzut că el bea cafeaua, timp de câteva minute undeva și așa a avut timp, să deschidă frumos ușa, se deschide ușor de către un profesionist. A pus bomba sub scaunul șoferului, a închis la loc și a stat prin preajmă, cu telecomanda. Pentru că trebuia să vadă când este momentul să declanșeze. Acea persoană care se află pe lângă mașină nu a făcut nimic.

Mi se pare că ar fi din spațiul ex-sovietic, dar poate fi și din vest. Poate au ieșit din țară, poate nu au ieșit”, a spus Liviu Chesnoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *