Prima pagină » Actualitate » PSD vrea demiterea lui Vlad Voiculescu: „Ministru politruc, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază!“

PSD vrea demiterea lui Vlad Voiculescu: „Ministru politruc, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază!“

08 feb. 2021, 13:02,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Reprezentanții PSD vor să îl demită pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. În acest context, președintele social democraților, Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu.

Marcel Ciolacu susține că Vlad Voiculescu este un ministru politruc, cu 100% foame de imagine.

Liderii PSD, care s-au întâlnit, luni, 8 februarie, pregătesc o moțiune simplă contra lui Vlad Voiculescu, pe care au în plan să o depună, imediat, la Camera Deputaților. Motivul principal al cererii îl reprezintă modul în care ministrul Sănătății s-a comportat după incendiul de la Institutul „Matei Balș” din capitală.

Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la Vlad Voiculescu: „Trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază“

Liderul social-democraților a scris luni, 8 februarie, din nou, pe pagina sa de Facebook, despre mandatul lui Vlad Voiculescu, pe care îl compară cu un “film de groază”.

„Tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică şi 0% acţiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În viziunea lui Marcel Ciolacu, demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia petrecută la Institutul „Matei Balş”. El a mai spus despre premierul Florin Cîțu că „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii”, iar Klaus Iohannis „a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş”.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară! Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele „structurale” şi reforma”, a scris vineri Marcel Ciolacu pe Facebook.

Mihai Tudose, atac devastator la adresa lui Vlad Voiculescu

Și Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, l-a atacat pe Vlad Voiculescu într-o postare pe pagina sa de Facebook. Europarlamentarul social democrat susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu trebuie să-și dea demisia, ci trebuie demis.

Mihai Tudose îi reamintește lui Vlad Voiculescu faptul că a mai fost ministru al Sănătății și că ar fi trebuit să gestioneze altfel situația incendiului de la Institutul „Matei Balș“. Tocmai de aceea, Mihai Tudose crede că Vlad Voiculescu trebuie demis.

„Coada care dă din câine… Sau cum să «ascunzi» gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție.

Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile…

Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme… și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Așa că mai ușor cu «virginitatea» politico-administrativă…

Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat.

Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile…“, precizează Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`