Prima pagină » Actualitate » PSD, reacție la ironiile lui Florin Cîțu: „Fiecare român a fost îndatorat cu 1.300 de euro

PSD, reacție la ironiile lui Florin Cîțu: „Fiecare român a fost îndatorat cu 1.300 de euro

22 ian. 2021, 16:15,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Reprezentanții PSD au transmis vineri, 22 ianuarie, că împrumuturile externe atrase de Florin Cîțu anul trecut au îndatorat fiecare român cu câte 1.300 de euro.

Reacția social democraților vine după ce premierul i-a ironizat pe social-democrați pe pagina sa de Facebook cu date de la Eurostat legate de datoria publică a României.

„Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumițe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu! Pandemia a costat România 3 miliarde de euro“, au transmis social democrații.

PSD, întrebare pentru Florin Cîțu: „De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluție?!”

Social democrații îl întreabă pe premier de ce a îndatorat într-un singur an România cu 21 de miliarde de euro.

„Ce a făcut Cîțu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generații?! Unde sunt banii? Pentru că acești bani nu au ajuns nici la salariați – de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii și nici la firmele românești! Cu asta ar trebui să înceapă actualul premier: să le spună românilor ce a făcut cu banii! De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluție?!”, a transmis PSD pe contul de socializare al formațiunii.

Florin Cîțu: „Eurostat a demontat oficial cea mai mare minciună a PSD“

Premierul Florin Cîțu susține că Eurostat a demontat cea mai mare minciună a PSD, din anul 2020. Cîțu îi trimite pe cei de la PSD spre Google Translate, dacă nu înțeleg datele Eurostat.

„Cea mai mare minciună a PSD în 2020 demontată oficial de Eurostat.

#RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Pentru PSD există google translate!”, scrie Florin Cîțu.

Mihai Tudose acuză Guvernul că „a pus la punct planul de sinucidere asistată și anunțată!“

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că Planul Național de Redresare și Reziliență se transformă în program de ”sinucidere asistată și anunțată”, iar după ce Guvernul va da un rateu de zile mari va da vina pe cei de la PSD.

„Planul Național de Redresare și Reziliență – sinucidere asistată și anunțată

Ministrul Ghinea – fostul ministru ”0” Fonduri Europene în Guvernul Cioloș așa cum presa îl numea în 2016 – a cărui primă măsură în decembrie 2020 a fost schimbarea denumirii Ministerului Fondurilor Europene în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (de parcă acest minister face investiții și implementează proiecte, în loc să gestioneze fondurile europene! Ca să avem investiții și proiecte trebuie să existe o instituție care să gestioneze fondurile externe nerambursabile, ce sa vezi?!

Implementarea proiectelor este atributul beneficiarilor: companii, instituții publice centrale și locale, societate civilă etc. – NU Ministerul) în ședința de guvern din 20 ianuarie 2021 a făcut și ne-a adus ”lumina” în procesul de ratare a oportunităților Mecanismului European de Redresare și Reziliență – sursa europeană a PNRR. Concret, pentru corectarea PNRR a creat 10 grupuri de lucru care vizează următoarele domenii: 1. Transport, 2. Mediu, Schimbări climatice, Energie, Eficiență Energetică, 3. Dezvoltarea Localităților Urbane, 4. Agricultură și Dezvoltare Rurală, 5. Sănătate, 6. Educație, 7. Mediu de Afaceri, Antreprenoriat, 8. Cercetare, Inovare, Digitalizare, 9. Îmbunătățirea fondului construit, 10. Reziliență, Situații de criză“, a precizat Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024