Prima pagină » National » PSD, reacție după ce Iohannis a spus că nu vrea o lege pentru el. „Președintele face pe sfântul” și „se spală pe mâini”
PSD, reacție după ce Iohannis a spus că nu vrea o lege pentru el. „Președintele face pe sfântul” și „se spală pe mâini”

PSD, reacție după ce Iohannis a spus că nu vrea o lege pentru el. „Președintele face pe sfântul” și „se spală pe mâini”

25 sept. 2024, 22:21,
Redacția BZI în National

Președintele face „pe sfântul” și spune că nu vrea o lege pentru sine, scrie, miercuri seară, deputatul PSD Cristina Rizea.

„După zile întregi de discuții, certuri și scandaluri pe tema legii care să-l așeze pe Iohannis în fotoliul de senator, ce să vezi? Președintele face pe sfântul și ne spune că el nu vrea o lege pentru sine. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. După ce aproape a aruncat coaliția în aer, după ce soldățeii din PNL au fost aliniați de ostașul Ciucă pentru a deschide drumul către Senat, acum Iohannis se spală pe mâini ca și cum nu ar fi fost nimic la mijloc. ‘Eu? O lege pentru mine? Nici gând!’ E ca și cum tot scandalul de până acum n-a existat, și acum face pe neprihănitul”, spune, miercuri seara, deputatul Cristina Rizea.

Iohannis „joacă rolul sfântului nevinovat”

Rizea afirmă că Iohannis „joacă rolul sfântului nevinovat” și spune că președintele este așteptat acasă de ANAF..

„Să ne înțelegem: toată agitația asta n-a fost pentru că el voia o lege personală? Dar când scandalul a devenit prea mare, când lumea a început să-și pună întrebări, președintele nostru a apărut cu declarații divine, de parcă n-a avut nicio legătură cu povestea asta. Adevărul? E că Iohannis știe foarte bine să joace rolul sfântului nevinovat… atâta timp cât toți ceilalți poartă vina pentru el! Boss, hai acasă că te așteaptă ANAF-ul!”, mai spune Rizea, făcând referire la decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin care Iohannis a mai pierdut o casă din Sibiu.

Klaus Iohannis spune că nu își dorește o lege pentru propria candidatură

Președintele României, Klaus Iohannis, spune că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca această lege să nu existe: „Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024