Prima pagină » Local » PSD Iași a început colectarea semnăturilor de susținere pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

PSD Iași a început colectarea semnăturilor de susținere pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

11 sept. 2024, 09:44, 1 ,
în Local

În urmă cu puţin timp, organizaţia PSD Iaşi a început procesul de colectare a semnăturilor de susţinere pentru alegerile prezidențiale şi parlamentare.

PSD Iași a început colectarea semnăturilor de susținere pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

La cortul amenajat pe bulevardul Ştefan cel Mare, s-au adunat consilieri locali şi membrii ai organizaţiei PSD.

“Demarăm astăzi procedura de strângere de semnături pentru candidatura domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, pentru funcţia de preşedinte al României. În acelaşi timp demaram procedura de strângere de semnături pentru candidaţii noatri pentru Parlament României. Este un nou moment în care vom avea posibilitatea să intrăm în dialog cu cetăţenii din municipiul Iaşi, din judeţul Iaşi în aşa fel încât problemele cu care dumnealor se confruntă o să ajungă pe masa lui Marcel Ciolacu şi cu singuranta împreună, alături de dumnealor găsim cele mai bune soluţii pentru Iaşi. Demarăm această campanie de strângere de semnături alături de premierul Marcel Ciolacu am reuşit să deblocăm cele mai importante proiecte pentru judeţul nostru. Vorbesc în special despre Spitalul Regional de Urgenţă, un proiect necesar pentru întreaga regiune, autostrada A7 şi autostrada A8 care a făcut în ultimii ani de când Marcel Ciolacu este la Palatul Victoriei a făcut paşi importanţi în aşa fel încât şi acest proiect mult aşteptat de către judeţul nostru şi regiunea Moldovei să devină realitate”, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iaşi.

Sunt prezenți Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iaşi, Dan Caşcaval, rectorul Universității Tehnice “Gh. Asachi” Iaşi, Bogdan Crucianu, consilier local PSD, Genoveva Farcaş, Eduard Ferariu, consilier județean ales, Mihai Gavril, consilier local, Marian Dalban, consilier local PSD, Florin Rascu, consilier local ales, dar și simpatizanţi ai Partidului Social Democrat care au venit să semneze listele.

“Am decis să accept această provocare politică pentru că am considerat că am ajuns la maturitatea managerială, maturitatea profesională, nu doar în domeniul educaţiei, pentru a mă implica în ceva care poate să readucă Iaşul în topul oraşelor din România. Acest lucru evident că l-am găsit în Partidul Social Democrat. Consider că relaţiile interumane sunt principalele coordonate pe care trebuie să jaloneze activitatea mea politică. Evident că principiile partidului sunt peste toate dar plec de la premisa, că aşa cum am făcut-o şi în calitate de rector, că dacă există proiecte viabile pentru Iaşi, indiferent de zona politică în care vin, eu ai colegii mei din partid vom fi parteneri pentru a sprijini Iaşul. Iaşul merită pentru că este capitala culturală a României, este capitala academică a României, a fost chiar şi capitala administrativă ceea ce se uită de foarte multe zone ale ţării. Iaşul este al doilea cel mai mare oraş din ţară şi trebuie adus unde a fost odată”, a declarat Dan Caşcaval, rectorul Universității Tehnice “Gh. Asachi” Iaşi.

Cristian Stanciu și Mircea Manolache nu au ce căuta în PSD

Din Partidul Social Democrat Iași fac parte Cristian Stanciu și Mircea Manolache. Acești doi indivizi nu au ce căuta în formațiunea politică deoarece au fost implicate în zeci de scandaluri și infracțiuni.

Cotidianul BZI a publicat nenumărate articole cu privire la profiturile uriașe pe care controversatul afacerist Cristian Stanciu le înregistrează prin umbrela FEG. O mașinărie de diplome false produce, pentru consilierul județean PSD, un profit de 6 milioane de euro pe an. Asta, prin Fundația Ecologică Green (FEG). Deși fundația ar trebui să fie non-profit, Stanciu încasează sume serioase care au fost reinvestite în terenuri și clădiri, chiar sub ochii autorităților.

Citește toate detaliile AICI: I s-a înfundat, în sfârșit, lui Cristian Stanciu! După ce a căpușat, timp de 20 de ani, Primăria Iași, controversatul afacerist este obligat să plătească chirie pentru locațiile FEG

De asemenea, Mircea Manolache, un cunoscut șantajist, a vrut să blocheze un proiect imobiliar din cartierul Tătărași. Acesta a făcut presiuni uriașe, prin interpuși, ca dezvoltatorul să-i vândă terenul cu un preț derizoriu. Proiectul fostului handbalist Marius Bondar, administrator al firmei ESB Investment SRL, bate pasul pe loc din cauza intervențiilor PSD-istului Mircea Manolache, consilier județean PSD. Cel din urmă caută tot felul de tertipuri ca Planul Urbanistic Zonal de pe strada Gălățeanu nr. 1, din cartierul Tătărași, să nu fie aprobat. Controversatul politician și familia sa au ajuns stăpânii unui întreg oraș. Aceștia amenință cu moartea orice persoană care li se împotrivește, protejați fiind de toate instituțiile din Iași. Dovada stă în faptul că, deși au fost depuse zeci de plângeri împotriva acestei familii, nimeni nu face nimic.

Toate detaliile pot fi consultate AICI: Amenințări, intimidări și șantaje! Așa spune familia Manolache că a acaparat orașul și instituțiile statului. „Băiete, tu mă auzi, că eu te omor? Eu controlez tot Iașul”

Comentarii
  • Mircea Geoană va fi Președintele României. E cel mai bine pregătit dintre toți ceilalți candidați.

  • ați furat pensiile orbilor care au muncit zeci de ani ,și vreți să vă mai voteze cineva ? javre ordinare ce sunteți !

  • După marea covrigăreală de ciordire a pensionarilor lanțul de ciordire sa rupt între pensionari și ciordeleul meeeuuu covrigar care vrea să ajungă covriwernator sluj a marionetei urrrrrsula ciordaca europei –nouă ne trebuie un viktor orban la căcăceni nu lingăi supuși cum a fost căcăwernerul marionetă eșuată 6 case–

  • pascaniul fara apa

    Cine a vandut apa Pascanenilor catre APA-VITA de la Iasi, sa fie blestemat de Dumnezeu si
    Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinti evanghelisti
    si de sfintii verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalti si de cei 318 sfinti parinti
    purtatori de Dumnezeu de la Nicheea, si de toti sfintii care din veac au
    placut lui Dumnezeu, si sa fie asemenea lui Iuda si blestematului Arie.

    Ei sunt Blestematii Pascaniului care fara frica de Dumnezeu au votat PENTRU vanzarea apei catre
    ApaVital Iasi SI PRETUL APEI DE 16 LEI/MC si au vandut veneticilor, viitorul copiilor nostri pentru 16 lei un mc de apa

    Dorin Nechifor – PNL
    Diana Acsinte – PNL,
    Enea Neculai – PNL
    Vasile Anton – PNL
    Andrei Varca – PNL
    Simona Palade – PSD
    Alexa Bogdan – PSD
    Gabriela Nedelcu – PSD
    Marius Putintelnicu – PSD
    Apostol Carmen – PSD
    Vasile Haldan – PSD
    Vasile Axinte – PSD
    Vasile Balau – PSD
    Stefan Voinea – PPDD

    „BLESTEMATI FIE EI, IN VECII VECILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *