Prima pagină » Local » PSD dispare la Iași? Mihai Chirica va fi candidatul unic al PSD-PNL, iar actualii consilieri social democrați se vor trezi cu buza umflată

PSD dispare la Iași? Mihai Chirica va fi candidatul unic al PSD-PNL, iar actualii consilieri social democrați se vor trezi cu buza umflată

12 feb. 2024, 11:32,
BZI.ro, în Local

PSD Iași se află în prag de dispariție în contextul în care comasarea alegerilor și punerea unui candidat unic la primărie în persoana lui Mihai Chirica va însemna liste făcute de actualul edil. Consilierii social democrați, șefii de campanie și cei din conducerea municipală vor fi înlăturați pentru ca Mihai Chirica să-și pună oamenii lui, oameni docili care să nu îi creeze probleme.

La fel și la județul Iași unde liberalii vor negocia la fel ca la municipiu. În sensul că actualul candidat, adică Costel Alexe are prima șansă. În acest context, și la nivel de județ actualul șej al CJ va face listele și va pune liberali pe ele.

Va îngădui PSD Iași o astfel de umilință?

PSD Iași este în cea mai slabă formulă din ultimii ani. Pe lângă faptul că social democrații sunt misogini, despre acest lucru vorbind într-un articol recent, aceștia au lideri slabi pentru că la nivel local nici măcar nu există în sondaje. Bogdan Balanișcu a fost ”umflat” în sondajele făcute la comandă, dar și așa, secretarul de stat e mult sub Chirica.

În acest context, consilierii locali și consilierii județeni ai PSD vor fi la ultimul mandat pentru că odată cu comasarea alegerilor, cu punerea unui candidat unic în persoana lui Mihai Chrica, listele vor fi făcute după ”pofta” celui anterior menționat.

Mai interesant este faptul că nu există niciun social democrat care să ridice glasul părând că există un soi de șantaj care să-i facă pe membrii partidului atât de docili.

Cum să se dezvolte Iașul cu asemenea specimene?

Linia politică pe care merge Iașul se vede și la negocierile de la București. Cel mai mare județ ca număr de populație, mare centru universitar, Capitala Culturală a României, nu are niciun ministu în guvernul PSD-PNL și nici nu a avut de câțiva ani. Nimeni de la nivel local nu are putere de decizie la București și asta se poate vedea mai ales când se împart banii de la buget.

Cu un CTP Iași plin de tramvaie defecte, legate cu sârma și cu bandă izolatoare, cu un trafic sufocant, cu necesitatea unei săli polivalente, a unui stadion nou, municipiul primește firimituri din partea fiecărui Guvern care a fost numit în ultimii ani. Parlamentarii noștri precum Vasile Citea, Vasilică Toma, Marius Bodea, Cossete Chichirău, Măricel Popă, Silviu Macovei etc. se duc la București cu capul plecat fără să poată negocia ceva vreodată.

Așadar, cum să se dezvolte Iașul dacă asemenea specimene ne conduc? Cum să poată aceștia negocia când social democrații din Iași nu-și pot negocia nimic nici măcar în raport cu PNL-ul lui Mihai Chirica? Dacă nu se întâmplă vreo minune, PSD Iași va dispărea în interiorul PNL și odată cu el și consilierii locali, județeni și șefii de campanii!

Comentarii
  • Nu va pune nici PSD nici PNL primar la Iasi! Ce sa intelegem, ca indiferent daca iesim la vot sau nu, alegerile vor fi masluite? Iasul nu mai are nevoie de Chirica, asta sa inteleaga cele 2 partide. Daca pe el il vor, iesenii se vor incapatana, se vor mobiliza si vor alege orice altceva decat Chirica. Nu votam oamenii cu dosare penale, nu mai votam oameni care fac interese altora decat a iesenilor. Poate sa iasa el pe toate canalele, pe toate strazile, gata, s-a terminat! Ne vom mobiliza pe retele, prin adunari, etc, etc dar pe Chirica sa nu-l mai vedem. PUNCT!

  • George de Iași

    Fără penali în funcție publice. Eu cred ca Alexe Costel și Chirica Mihai NU trebuie acceptați de PNL să mai fie candidați, ambii fiind cu dosare penale.

  • Nu avem pe cine vota. În trecut mai candida un profesor, un rector, un doctor, acum doar penali și parveniți, mâncători de bani publici.

  • Lasati sunt oameni sa fir alesi in Iasi!

  • Articol platit de Marius Ostaficiuc! Din pacate, pe fondul unor probleme reale precizate in articolul de mai sus, unii isi fac campanie incorecta acum inaintea sosirii lui Ciolacu la Iasi. Unul dintre acesti anticoncurenti fiind Marius Ostaficiuc!

  • ciorrrrrrdacu

    Vai ce mare durere o să simtă populimea ieșeană că dispar la wc niște șpăgari ordinari și corupți de care populimea ieșeană sa săturat de mizeriile lor cu tunuri trase cu spitale -container și alte excrocheri dar cu pretenți de mare scule la dormit prin parla-hoțul meuu votînd teoria găuri covrigului de buzău cu cioc și futeață la modă acum–

  • domnul Parere

    PSD iasi au dat toti oamenii de valoare afara si au ramas toate scursurile precum Bogdan Balanișcu,CATEA,Ostaficiuc, care nu au facut nimic dar stiu sa latre pe la colturi doar doar ii aude cineva .garantez ca 5% iau la alegeri!!!!!Rade Chirica de PSD ca sau mancat si se mananca intre ei

  • ,, Nebunie la bloc. Apartamentele cu centrale vor plăti și 50% căldura centralizată’’
    https://www.national.ro/social/nebunie-la-bloc-apartamentele-cu-centrale-vor-plati-si-50-caldura-centralizata-812342.html/

    Conform carei legi poate fi obligat romanul care are centrala proprie sa plateasca ceva ce nu consuma: energia calorica ireala a statului Satanist ?
    In colonia Romania s-au drogat toti juristii si au uitat ce au invatat, daca au invatat, in facultatile de profil – DREPTUL de a fura, de a lua Shpaga, etc ?

    Sunt sigur ca jidanii paduchiosi de la conducerea Romaniei in frunte cu Clona Retardata ZoiANUS si cu paduchiosul analfabet Ciolacu, vor sa fie scurtati de maini si de picioare si nu stiu cum sa provoace romanii. Daca pe taranii betzivi care se cred fermieri i-au putut prosti pentru ca sunt prosti gramada, pe cetatenii de la bloc care taie p… in loc de porc nu-i pot minti si prosti, acesti sobolani paduchiosi.
    Exista drujbe pe benzina si drujbe electrice cu acumulator, care ofera posibilitatea de a ajunge din orice colt al tarii in Guvernul Criminal, Parlamentul Penal Criminal si oriunde se ascund criminalii, si cu acestea sa facem ce trebuie sa facem : sa curatam Romania de NAPARCI, retezandu-le mainile si picioarele in LEGITIMA APARARE pentru GENOCID, INALTA TRADARE si pentru JAF NATIONAL !
    SCURSURILE tot incearca sa ne provoace la razboi civil pe principiul doi se bat si al treilea castiga, adica cei peste 3 milioane de jidani care au venit in Romania si au primit imediat cetatenie romana si nume romanesti, precum si o indemnizatie ilegala pe care o platesc romanii idioti, vor ca romanii sa se bata intre ei si la urma ei sa ramana stapani peste Romania. SA STIE TOTI JIDANII veniti in Romania cat si cei care au existat in Romania pana acum, ca multi paduchi nu vor face pe aici pentru ca atunci cand se va imputi treaba, dupa criminalii pulitruci vor urma ei sa fie retezati de maini si de picioare, de or sa le sara toti paduchii de pe ei. Pulitrucii criminali paduchiosi au ascuns ca Romania a trimis arme si alte bunuri in Satania Naziata Ucraina Poponarului Zelensky, dar uite ca Drogatul retardat a recunoscut si asa romanii idioti au aflat, desi acest lucru se stia pe surse.
    Am asteptat sa primim arme pentru razbelul imaginar scornit de paduchiosi dar s-au prins pulitrucii ca primii impuscati vor fi ei, criminalii paduchiosi, adevaratii dusmani ai Romaniei, asa ca ne vom descurca cu ceea ce avem : Drujbele foarte eficiente.
    Acum ADEVARUL incepe sa fie spus chiar de Nazistii Paduchiosi, asa ca este timpul sa le retazam mainile si picioarele, apoi ii va spanzura Curtea Martiala pentru Genocid, conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949.

  • Proasta asta de PITIC malagambist ciquita, oare nu intelege ca si ultimul gunoier va cistiga contra lui>????????????

  • Prostii gogosi! Psd a existat, exista si va exista ssic!

  • Bine spus, Mihai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *