Prima pagină » Actualitate » PSD, atac dur la Guvernul PNL: Sunt buni la haos ca să poată fura liniştiţi prin spate
PSD, atac dur la Guvernul PNL: Sunt buni la haos ca să poată fura liniştiţi prin spate

PSD, atac dur la Guvernul PNL: Sunt buni la haos ca să poată fura liniştiţi prin spate

11 iun. 2020, 08:33,
George Cristian în Actualitate

PSD, atac dur la Guvernul PNL. Social Democraţii aduc acuze grave Guvernului PNL. Aceştia consideră faptul că liberalii sunt bun pentru instaurarea haosului. Scopul instaurării haosului este, în viziunea celor de la PSD în motiv pentru ca aceştia să poată fura liniştiţi prin spate.

Social democraţii nu sunt de acord cu faptul că ministerul Educaţiei a luat decizia de a instala tuneluri dezinfectante în şcoli şi consideră decizia una extrem de greşită, ţinând cont de faptul că Organizaţia Mondială a Sănătăţii afirma că procedură este una periculoasă pentru elevi. Partidul Social Democrat se leagă şi de preşedintele Klaus Iohannis despre care considera faptul că, una spune şi altă vorbeşte. Aceştia dă drept exemplu declaraţia preşedintelui referitoare la deschiderea grădiniţelor.

PSD, atac dur la Guvernul PNL: Liberalii sunt buni la instaurat haosul ca să poată fura liniștiți prin spate!

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Partidul Social Democrat au o reacţie extrem de dură la adresa Guvernului PNL. Aceştia afirma faptul că, deşi PSD vrea repornirea economiei şi relansarea României, Guvernul vede tara ca pe un uriaş talcioc unde vând măşti.

„Ei văd țara ca pe un uriaș talcioc unde vând măști, noi vrem să repornim economia și să relansăm România”, mai susțin social-democrații. Liberalii sunt buni la instaurat haosul ca să poată fura liniștiți prin spate!”

PSD, atac dur la Guvernul PNL! Nici Klaus Iohannis nu scapă de criticile PSD-ului

În continuarea postarii, PSD-ul îl critica şi pe preşedintele Klaus Iohannis spunând despre acesta ffaptul că se încurcă în declaraţii. Nu este concis în ele şi, deşi spune un lucru, mai târziu îl infirmă.

” #Klaustrofobia impusă țării drept nesfârșită stare de alertă trebuie înlocuită cu măsuri logice și pragmatice. Vor să prelungească starea de alertă până la alegeri fără a mai avea argumente lucide. Ședințele de la Cotroceni sunt definiția #haosului liberal: Iohannis zice că redeschide grădinițe și afterschooluri, specialiștii neagă că s-a discutat așa ceva. De fapt, mintea le stă numai la bani și la cât mai pot fura. Au cumpărat la suprapreț tot ce le-a trecut prin minte și au scris reguli noi, doar ca să-și poată legitima tunurile.”

Miniștrii PNL își neagă fără grețuri propriile decizii.

În încheierea postarii, PSD-ul afirma faptul că guvernul PNL acţionează impofida recomandărilor OMS care explica faptul că tunelurile de dezinfectare din şcoli sunt periculoase. Liberalii sunt imuni la durerile românilor și sensibili la afacerile pe bani publici, consideră cei de la PSD.

”Pun tuneluri de dezinfectare în școli și când OMS le spune că sunt periculoase, miniștrii PNL își neagă fără grețuri propriile decizii.

Urlă bolnavii ținuți la cozi inumane în fața spitalelor fiindcă nu se pot interna, dar Tătaru e ocupat cu achiziția directă a 100 de milioane de măști. E și normal – afacerea de 40 de #milioane de euro îl rezolvă pe viață. Așa că le neagă pacienților chiar și suferința!

Liberalii sunt imuni la durerile românilor și sensibili doar la afaceri pe bani publici. Ei văd țara ca pe un uriaș talcioc unde vând măști. Noi vrem să repornim economia și să relansăm România!”, scrie PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *