Prima pagină » Actualitate » PSD, aceeași mizerie! Bogdan Abalași dă de pământ cu cei care se laudă cu „România lucrului bine făcut”
PSD, aceeași mizerie! Bogdan Abalași dă de pământ cu cei care se laudă cu „România lucrului bine făcut”

PSD, aceeași mizerie! Bogdan Abalași dă de pământ cu cei care se laudă cu „România lucrului bine făcut”

09 dec. 2023, 09:51,
în Actualitate

România lucrului bine făcut, sau cum spune Răzvan-Bogdan Abalași „bineînțeles pentru alții, doar nu pentru români”.

Prin intermendiul unei postări, Răzvan-Bogdan Abalași, membrul partidului PRO România, transmite un mesaj prin care îi face praf pe cei de la PSD. Acesta arată cum cei de la PSD nu au făcut absolut nimic în atât de mulți ani de când sunt la guvernare, însă care se laudă cu lucruri minore.

„În mai 2015 primul tren electric fabricat în România de către compania SOFTRONIC Craiova făcea prima cursă având ca destinație București, Gara de Nord. Hyperion este un tren electric de tip automotor, 100% românesc, modern, un tren comparabil cu cele fabricate în Germania, Franța sau Statele Unite. Speranțele din 2015 că vom dota infrastructura feroviară cu trenuri și locomotive produse în România au devenit istorie. Astăzi, la aproape 9 ani în care am trăit în „România lucrului bine făcut”, ne lăudăm cu semnarea unui contract de achiziționare a 37 de trenuri electrice produse în Polonia de către compania Alstom Coradia Stream. Oficialii Ministerului Transporturilor numesc acest pas un „moment istoric” pentru infrastructura feroviară românească. În 2015, SOFTRONIC Craiova a produs 3 trenuri electrice care ar fi trebuit să fie achiziționate de CFR Călători, dar „Revoluția focilor din Piața Universității” ne-a adus la guvernare indivizi fără pic de viziune economică pentru România. Pe lângă faptul că achiziționare trenurilor electrice românești ar fi adus bani la bugetul țării, dezvoltând acest sector, actualii guvernanți achiziționează la preț triplu trenurile din Polonia față de prețurile producătorului craiovean. Prețul unui tren electric produs la Craiova este de circa 5 milioane de euro, față de prețul de 15,5 milioane de euro pe care statul român îl plătește producătorului polonez. Valoarea contractului pe care Ministerul Transporturilor l-a semnat este de 2.421.771.878 ron, fără TVA.

Asta-i „România lucrului Bine făcut!”, bineînțeles pentru alții, doar nu pentru români!”, transmite Răzvan-Bogdan Abalași, membrul partidului PRO România.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`