Prima pagină » Stiri si curiozitati » Psalmi pentru vrăji – Aceste rugăciuni desfac și protejează de farmece și blesteme 

Psalmi pentru vrăji – Aceste rugăciuni desfac și protejează de farmece și blesteme 

01 feb. 2022, 12:29, 1 ,
în Stiri si curiozitati

Psalmi pentru vrăji, cele mai puternice și mai cu folos rugăciuni sunt cele rostite în vreme de nevoie, griji și suferință, pentru a scăpa de farmece și blesteme. Se citesc pentru a întări sufletul și a scăpa de recele pe care le-a invocat prin blestemarea minții și trupului. 

Psalmi pentru vrăji, rugăciunile făcătoare de minuni, Psalmul 6 este cel mai scurt și mai eficient drum către a scăpa din grea încercare, luptă și suferință. 

carti de tarot

Psalmi pentru vrăji, cele mai puternice și mai cu folos rugăciuni sunt cele rostite în vreme de nevoie, griji și suferință, pentru a scăpa de farmece și blesteme

Farmele, blesteme și vrăji grele 

Descântecele lucrează pentru bani, sănătate, fericire, dar și pentru a face rău persoanei la care te gândești. Sunt des întâlnite în ultima perioadă și pot fi făcute cu cuvântul, cu lucrul sau cu gândul. 

Pentru reușita scopului vrăjitoresc, cei care săvârșesc legături se folosesc de diferite obiecte pentru a întări vraja și de a ajunge mai repede la cel promis. Cărțile de joc, cafeaua și zațul de cafea, cești, oase de oameni și animale. Alte persoane folosesc stevia, busuiocul sau alte plante, horoscop și astre sau lucruri și obiecte personale. 

persoana acre ghiceste in cafea

Pentru reușita scopului vrăjitoresc, cei care săvârșesc legături se folosesc de diferite obiecte pentru a întări vraja și de a ajunge mai repede la cel promis

Pentru a afla dacă ești vrăjit și dacă cineva ți-a pus gând rău este indicat să observi micile detalii. Mulți vrăjitori aruncă în pragul casei zahăr, ouă, ulei, alții toarnă în băuturi licorile magice sau sfâșie cearșaful și cuverturile. Cele mai folosite obiecte în vrăjitorie sunt acele cu gămălie, agrafele, monede și potcoave, banii, dar în special monedele, dar și fructe și cozi de animal. 

Cei care sunt vrăjiți simt farmecul și blestemul imediat, stare de spirit se schimbă după cum dictează făcătura. Nu trebuie mers la vrăjitori pentru a desface blestemele pentru că efectul se va înrăutăți, astfel, vraja va deveni mai puternică. 

Psalmi pentru vrăji: Rugăciunea psalmului 6 pentru a scăpa de rele   

Psalmul 6 este cel mai scurt și mai rostit de către credincioșii aflați la grea încercare, se rostește pentru a scăpa de farmece și blesteme, de vrăji și magie neagră. Credincioșii cer iertare și miluire divinității pentru toate păcatele săvârșite, liniște și alinare și scăparea din suferințe și nevoi. Izbăvirea de dușmani este mai rapidă și mai eficientă prin Psalmul 6, cel mai citit și căutat de toți cei acre se află în vraja bestemelor rău făcute. 

persoana care tine mainile incrucisate

Pentru reușita scopului vrăjitoresc, cei care săvârșesc legături se folosesc de diferite obiecte pentru a întări vraja și de a ajunge mai repede la cel promis

„Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerţi. / Miluieşte-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele; / Şi sufletul meu s-a tulburat foarte şi Tu, Doamne, până când? / Întoarce-Te, Doamne; izbăveşte sufletul meu, mântuieşte-mă, pentru mila Ta. / Că nu este întru moarte cel ce Te pomeneşte pe Tine. Şi în iad cine Te va lăuda pe Tine? / Ostenit-am întru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele aşternutul meu voi uda. / Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toţi vrăjmaşii mei. / Depărtaţi-vă de la mine toţi cei ce lucraţi fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele. / Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit. / Să se ruşineze şi să se tulbure foarte toţi vrăjmaşii mei; să se întoarcă şi să se ruşineze foarte degrab.”

Se citește timp de 40 de zile pentru un efect iemdiat la rugăciunii, scăpării din necazuri și nevoie. 

Psalmul 6 este unul dintre psalmi pentru vrăji care dezleagă imediat farmecele și blestemele. 

carte de rugaciune si icoane

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *