Prima pagină » National » Provocare de proporții în România! Cel care reușește să descifreze codul secret, va primi 11.000 de euro, dar și un job plătit cu 20.000 de euro pe lună

Provocare de proporții în România! Cel care reușește să descifreze codul secret, va primi 11.000 de euro, dar și un job plătit cu 20.000 de euro pe lună

10 dec. 2020, 21:17,
Bianca Rebegea în National

Victoraș Micula șochează din nou! După ce și-a spălat jantele mașinii sale scumpe cu două șampanii pe măsură, acesta vine cu o provocare de proporții. Pe canalul său de YouTube, a lansat o provocare de nerefuzat pentru toți oamenii care îl urmăresc. A pus în joc 11.000 de euro, dar și un job în compania sa, plătit cu de 20.000 de euro pe lună.

În videoclipurile postate de Victoraș Micula s-ar aflat „coduri secrete”, iar persoana care reușește să le descifreze, va primit nici mai mult, nici mai puțin de 11.000 de euro, dar și un job la compania condusă de el.

”Am revenit cu un nou cod, iar de data aceasta, premiul, este de 11.000 de euro plus un loc de muncă în cel mai important departament al meu. Salariul este minim 20.000 euro.

Codul va fi în cele 15 minute de live și pe întreaga durată a clipului vor fi mici indicii și chiar codul secret, care va fi în micile detalii. Cine va fi atent la detalii, acela câștigă”, a explicat Victoraș Micula.

În timpului unui live făcut de milionar, apare un filmuleț, care cuprinde secvențe din coloana sonoră a unor filme, diferite înregistrări din convorbiri dintr-un turn de control, câteva secunde dintr-o piesă pop sau discursul unui președinte american.

Victoraș Micula continuă să atragă atenția prin extravaganțele sale

Acum ceva timp, Victoraș Micula s-a filmat în timp ce își spăla jantele autoturismului său de lux, un Lamborghini Urus, cu șampanie Moet și Louis Roederer Cristal. El a făcut publice filmările pe un site de socializare. Nu este prima oară când milionarul insistă să se afle în centrul atenției. De multe ori, el s-a deplasat la liceu cu elicopterul sau și-a arătat opulența prin sesiunile de cumpărături de zeci de mii de euro.

Victoraș Nicula a pretins, la un momet dat, că este polițist. Ce amendă a riscat

O întâmplare din anul 2018 îl include pe Victoraș Nicula, în „rolul” de polițist. În luna noiembrie a anului menționat, el a alertat autoritățile cu privire la faptul că un rival de-al său s-ar fi urcat sub influența băuturilor alcoolice la volanul autoturismului. Acesta a fost prins în flagrant, însă la percheziția corporală ar fi participat și Victoraș Micula. El s-ar fi deghizat în polițist, după ce a primit mai multe piese vestimentare de la un agent.

”În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, agentul de poliție Vaida Ovidiu, cu ocazia întreprinderii unei acțiuni polițienești de constatare în flagrant a unei posibile infracțiuni săvârșite de o persoană de sex masculin (conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau altor substanțe), i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, avea pe braț emblema «Poliția Română», precum și o cagulă, pentru ca acesta din urmă să nu fie recunoscut de persoana reclamată și să i se creeze astfel aparența că este polițist, de natură a justifica prezența sa la fața locului, pe care

Micula Victor le-a folosit cu ocazia acelui eveniment, creând convingerea celor prezenți la fața locului că este lucrător de poliție, după care a efectuat în acea noapte mai multe activități specifice unui lucrător de poliție (percheziție corporală, percheziție autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracțiunii, însoțire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc), cu permisiunea agentului de poliție Vaida Ovidiu”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`