Prima pagină » Local » Prosecco și savoare în martie la restaurantul Gustave din cadrul Grand Hotel Traian Iași – VIDEO
Prosecco și savoare în martie la restaurantul Gustave din cadrul Grand Hotel Traian Iași - VIDEO

Prosecco și savoare în martie la restaurantul Gustave din cadrul Grand Hotel Traian Iași – VIDEO

29 feb. 2024, 11:41, 3 ,
în Local

La Grand Hotel Traian, toată luna martie este transformată într-o sărbătoare a femeilor extraordinare. Aici vă puteți bucura de cele mai bune mâncăruri și de cea mai frumoasă atmosferă

Deja specialiștii de la Grand Hotel Traian și de la restaurantul Gustave au pregătit un program inedit pentru a surprinde prospețimea, savoare și iubirea lunii martie. Cea mai frumoasă apreciere pentru o femeie este o zi petrecută într-un ambient plin de căldură, în care îți vor fi satisfăcute toate poftele.

Grand Hotel Traian a dedicat toată luna martie femeilor

După cum se știe că dragostea trece prin stomac, bucătarii de la restaurantul Gustave au pregătit un meniu care să surprindă exact sărbătoarea dedicată femeii. Astfel, pe 8 martie cel mai potrivit loc pentru o cină este de la ora 18:00 la restaurantul Gustave de la Grand Hotel Traian.

În primul rând participanții vor începe cu un piept de rață cu sos de zmeură și păstârnac. O combinație excelentă între savoarea pieptului de rață proaspăt și crocant, împreună cu savoarea sosului delicat de zmeură și o aromă subtilă dată de prospețimea pastârnacului,

Pentru felul principal este pregătit un mușchi de vițel cu sparanghel și mousse de trufe. Ce poate fi mai potrivit pentru un main course, decât suculența și gustul mușchiului de vițel, sparanghel crocant totul într-o notă de prospețime de la deliciosul mousse de trufe.

Pentru desert este pregătit un parfait de fistic, pentru a vă răsfăța gusturile și a încheia într-o notă grandioasă.

Preparatele vor fi acompaniate de o selecție de băuturi oferite în cadrul unui open bar pe tot parcursul serii. De asemenea ambientul este asigurat prin decorurile florare realizate de Alexandra de la Orhidee Boutique, acompaniată de muzica live oferită de trupa Onix.

O ofertă specială

Pentru a nu pierde această ocazie, puteți să sunați la numărul 0726 100 666 pentru a vă asigura un loc la acest eveniment special. Prețul este de 250 de lei/persoană, care include meniul, băuturile și muzica live.

Iar după cum am specificat că toată luna martie este dedicată femeilor, Grand Hotel Traian are o ofertă pentru grupurile de cel puțin 4 persoane. Astfel la fiecare rezervare de minim 4 persoane, primiți un discount de 10 la sută la nota finală pentru a sărbători aceste momente, iar pentru fiecare rezervare veți primi și o sticlă de Prosecco din partea casei.

Așadar nu trebuie să ratați luna martie la Grand Hotel Traian, pentru a avea o amintire cu adevărat specială dintr-un moment important din viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *