Prima pagină » Sport » Propunere inedită a liderului WTA pentru Simona Halep! Barty revine în circuit la Australian Open, după 11 luni de pauză
Propunere inedită a liderului WTA pentru Simona Halep! Barty revine în circuit la Australian Open, după 11 luni de pauză

Propunere inedită a liderului WTA pentru Simona Halep! Barty revine în circuit la Australian Open, după 11 luni de pauză

09 ian. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Ashleigh Barty (24 de ani, numărul 1 WTA) va reveni pe teren la Australian Open, după aproape un an de pauză. Liderul mondial i-a făcut o propunere interesantă Simonei Halep, înaintea primului Grand Slam al anului.
Ediția din acest an de la Australian Open este sub semnul premierelor. După mutarea calificărilor în altă țară și cele 14 zile de carantină în care vor intra toți jucătorii sosiți la antipozi, pentru a limita și mai mult răspândirea COVID-19, organizatorii primului Grand Slam al sezonului le-a impus participanților să-și aleagă un singur partener de antrenament cu care să se pregătească pe parcursul întrecerii.
Simona Halep nu și-a ales încă partenera de antrenament de la Australian Open, însă liderul mondial, Ashleigh Barty, i-a făcut o propunere interesantă. Întrebată cu cine ar prefera să se pregătească, jucătoarea născută în Ipswich, Australia, a răspuns prompt:

„Sim (n.r. – Simona Halep)! Ea scoate tot ce e mai bun din mine și de fiecare dată de distrăm pe teren”, a spus Barty, pentru tennis.com.

Ashleigh Barty își dorește să se pregătească alături de Simona Halep la Australian Open

Ultima partidă disputată de Barty a fost pe 28 februarie 2020, în semifinalele turneului de la Doha, împotriva Petrei Kvitova. La ediția precedentă a Australian Open, liderul mondial s-a oprit în penultimul act, la fel ca Simona Halep. Primele două clasate în topul WTA s-au întâlnit de patru ori în circuit, sportiva din România adjudecându-și trei dintre dueluri.
Pe lângă Simona Halep, România va mai avea alte patru reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open: Patricia Țig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) și Ana Bogdan (92 WTA), cu mențiunea că Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul de la Abu-Dhabi din cauza unei accidentări la abdomen și nu se cunoaște încă disponibilitatea sa pentru competiția de la antipozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *