Prima pagină » Local » Propunere de arestare preventivă pentru un ieşean. Tânărul este acuzat de tentativă de omor calificat – Update
Propunere de arestare preventivă pentru un ieşean. Tânărul este acuzat de tentativă de omor calificat - Update

Propunere de arestare preventivă pentru un ieşean. Tânărul este acuzat de tentativă de omor calificat – Update

09 apr. 2020, 17:01,
în Local

Update: Balmuș Răzvan Petrișor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a emis o propunere de arestare preventivă pe numele unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Iaşi. Acesta este acuzat de tentativă de omor calificat.

„Prin referatul din data de 09.04.2020 întocmit de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a propus arestarea preventivă a inculpatului B.R.P., în vârstă de 25 ani, cercetat în stare de reţinere, pentru săvârșirea tentativei la infracţiunea de omor calificat, prevăzută de art.32 alin.1 C.p. raportat la art.189 alin.1 lit.f C.p., asupra victimelor I.I. şi P.A.P.

În fapt, s-a reținut că:

Pe data de 11.03.2020, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla pe stradela Manta Roşie din mun.Iaşi, după un conflict spontan avut cu persoanele vătămate I.I şi P.A.P., inculpatul B.R.P. a coborât din autoturismul condus de o altă persoană şi, în cadrul încăierării iscate cu cele două victime, le-a aplicat acestora, pe rând, mai multe lovituri cu un cuţit de mici dimensiuni, provocându-i persoanei vătămate I.I. plagă a hemitoracelui stâng, emfizem cutanat, secţiunea coastei C10 stângi (fractura acesteia), hemo-pneumotorace stâng operat, leziunile punându-i în primejdie viața, iar în cazul persoanei vătămate P.A.P., plagă cervicală posterioară.

Facem precizarea că propunerea formulată sau luarea unor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *