Prima pagină » Local » Propunere de arestare preventivă, pe numele unui ieșean! Toți șoferii ar trebui să știe asta!
Propunere de arestare preventivă, pe numele unui ieșean! Toți șoferii ar trebui să știe asta!

Propunere de arestare preventivă, pe numele unui ieșean! Toți șoferii ar trebui să știe asta!

01 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe data de 29 decembrie, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Iași, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de mașina care circula în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism ar fi fost proiectat într-un alt vehicul. Din fericire, nu au rezultat victime omenești.
În urma testării bărbatului de 38 de ani cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 38 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Urmează ca acesta să fie dus în fața instanței de judecată, cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`