Prima pagină » Local » Propagandă putinistă, marca USR, pe rețelele de socializare! Candidatul la Consiliul Local din Miroslava pune pumnul în gură întregii comunități ca să câștige alegerile
Propagandă putinistă, marca USR, pe rețelele de socializare! Candidatul la Consiliul Local din Miroslava pune pumnul în gură întregii comunități ca să câștige alegerile

Propagandă putinistă, marca USR, pe rețelele de socializare! Candidatul la Consiliul Local din Miroslava pune pumnul în gură întregii comunități ca să câștige alegerile

30 mai 2024, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Local

Lucian Grigorescu este un profesor de engleză care a picat examenul de titularizare de două ori și face propagandă putinistă, marca USR, pe rețelele de socializare. Acesta cenzurează mesajele localnicilor pe toate grupurile publice, punând pumnul în gură locuitorilor din Miroslava

Orice persoană care dorește să posteze mesaje pe grupurile publice administrate de Lucian Grigorescu trebuie să primească acceptul său pentru publicare. Deși pozează într-un om cinstit, acest lucru este departe de a fi adevărat. Singurele postări acceptate sunt cele care ridică în slăvi partidul USR și pe viceprimarul Silviu Ghenghea, ce vrea să devină primar în comuna Miroslava.

Propagandă putinistă, marca USR, pe grupurile de socializare! Lucian Grigorescu, candidat pentru Consiliul Local din Miroslava, apucături comuniste pe grupurile publice de discuții

Lucian Grigorescu a devenit cunoscut prin asociația Împreună pentru Miroslava, pe care chiar el a înființat-o, însă în spatele acesteia sunt ascunse interesele meschine ale USR și sume uriașe de bani care sunt folosiți, de fapt, în campania electorală. Mai exact, Grigorescu a acaparat toate grupurile publice din comuna Miroslava, acesta administrează „Ești din Miroslava dacă…”, „Ești din Horpaz dacă…”, „Valea Adâncă Miroslava – grup liber”, „Anunțuri Miroslava”, „Piața online a orașului Iași”, dar și altele, iar oricine dorește să facă o postare este cenzurat. Mai mult decât atât, candidatul la Consiliul Local îi inundă pe localnici cu mesaje de propagandă USR în loc să fie imparțial, așa cum pozează, și să accepte și postările celorlalți candidați pentru Primăria Miroslava. Aceste grupuri au ajuns să fie o unealtă comunistă pentru campania electorală a viceprimarului Silviu Ghenghea, care se folosește de Lucian Grigorescu pentru a pune pumnul în gură localnicilor și oricui nu împărtășește valorile neomarxiste ale USR-ului condus de Marius Bodea.

Nimic din ceea ce face Lucian Grigorescu nu este democratic, acesta a ajuns împreună cu Silviu Ghenghea să se folosească de știri false împotriva candidaților la primărie, pentru a câștiga alegerile locale. Întreaga comunitate este sufocată de mesajele de propagandă în loc să fie lăsată să își spună punctul de vedere, să poată avea o opinie liberă, nu cenzurată.

Un exemplu concret este Sebastian Șoroagă, candidat din partea partidului Reper la Primăria Miroslava, care a fost cenzurat pe toate grupurile controlate de Lucian Grigorescu și Silviu Ghenghea. Acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care sesizează faptul că Grigorescu nu este deloc imparțial și cinstit, așa cum pozează.

„Consider că este important ca toți candidații să aibă șansa de a comunica în mod deschis și transparent cu cetățenii, pe grupurile care au fost create pentru cetățeni și în interesul lor. Este esențial pentru comunitate ca procesul electoral să fie unul corect și echitabil. Nu este cazul și pentru grupul „Ești din Miroslava dacă…” unde administratorul a decis să își însușească pe persoană fizică acest grup și să monopolizeze în interes personal întreaga comunitate. I-am solicitat personal să îmi permită și mie accesul pe grup pentru a mă putea prezenta în fața comunității dar toate postările și comentariile mi-au fost refuzate, deși este specificat pe grup că se vor regăsi postări de la toate partidele politice, rămânând echidistanți și apolitici”, a fost mesajul publicat pe pagina personală a candidatului Sebastian Șoroagă.

Trebuie evidențiat faptul că Sebastian Șoroagă nu este singurul candidat care este cenzurat de Lucian Grigorescu, pentru a face în voie jocurile USR, acesta este doar unul dintr-o mulțime de exemple a faptului că USR este un partid care își face campanie electorală punând pumnul în gură oricărui contracandidat.

Asociația Împreună pentru Miroslava, paravan în campania electorală

Asociația creată de Lucian Grigorescu a devenit un paravan în campania electorală USR din Miroslava. Aceasta face bani frumoși din promovările pe rețelele de socializare ale candidaților. Procedura e simplă și pusă la punct până în ultimul detaliu, facturile sunt emise sub sigla asociației Împreună pentru Miroslava, iar banii intră direct în buzunarele lui Lucian Grigorescu, spatele îi este acoperit, pozând într-un om cinstit care își dorește să ajute comunitatea.

De fapt, nu este altceva decât un profesor de engleză care nu a fost în stare să promoveze examenul de titularizare, pe care l-a picat de două ori. Acesta predă limba engleză copiilor de la școala din comuna Ciortești, unde director este chiar nașul lui.

Este revoltător cum un asemenea om este lăsat în preajma unor copii, din moment ce face parte dintr-o organizație politică ce promovează LGBTQ+. USR este un partid care dorește distrugerea familiei tradiționale. Acest lucru este asumat oficial pentru că, și în trecut, USR s-a opus modificării Constituției României în așa fel încât, în viitor, familia să fie definită în legea fundamentală ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Comentarii
  • dupa usere se trage apa

  • După ce am citit articolul,tindeam să vă dau dreptate…in frazele de încheiere ați dat cu mucii in fasole de tot. Cei ce faceți propaganda putinista sunteți voi,cei de la gazeta șantajistă a buhaiului… Cine promovează agresiv vomele rusești Haur și sosul oțetit rusesc al scroafei mahalagioace????

  • Daca avea puțin respect pt toti voluntarii care l-au susținut in asociație s-ar fi detasat de ea pe perioada alegerilor tocmai ca sa nu ii expuna inutil la astfel de articole. Păcat, ….

  • pai voi sunteți obișnuiți cu propaganda americană ( jidanilor )

  • Intru totul de acord,bine punctat!

  • Partid creat de sri, face propaganda pt Putin? Ceva nu se leaga.

  • Traiasca SOS Romania, singurul partid care merita votat , traiasca Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Victorie !!!!!!! Trezirea prostime! Voi va considerati sanatosi la cap daca ati vota USR – ADU, pagani ,lgbt,- isti ,securistii lui soros si coldea , sau. . PSD-ul comunist al covrigarului analfabet sau …. PNL – ul lui iohanis acesti tradatori spurcati care sunt impotriva Romaniei si romanilor? Victorie SOS Romania!!!!

  • Ptiuuu au aparut sosocarii,pute a sos maro!

  • @ Anonim
    mai 30, 2024 la 4:58 pm

    vezi ca ai programare la Socola

  • Mai tu asta cu sosul maro. Mananca-l tu. Sosul maro este Usr ,sosul maro este Psd, sosul maro este Pnl, mananca aceste sosuri maro ,boule pisha- m- as pe tine boule, la o Romanie distrusa asta mai lipseste idioti care voteaza sosul maro Psd, sosul maro Pnl, sosul maro Usr. Partidele suveraniste sus AUR si SOS Romania! Celelalte partide sunt rahatii care put in Romania, rahatii care vor puterea doar ca sa ne EXTERMINE !!!!! Hu hu psd ,hu pnl, hu usr spurcatii dracului, spurcatii dracului, spurcatii dracului psd,pnl, usr – alusnta dreapta unita

  • Mai tu asta cu sosul maro. Mananca-l tu. Sosul maro este Usr ,sosul maro este Psd, sosul maro este Pnl, mananca aceste sosuri maro ,boule pisha- m- as pe tine boule, la o Romanie distrusa asta mai lipseste idioti care voteaza sosul maro Psd, sosul maro Pnl, sosul maro Usr. Partidele suveraniste sus AUR si SOS Romania! Celelalte partide sunt rahatii care put in Romania, rahatii care vor puterea doar ca sa ne EXTERMINE !!!!! Hu hu psd ,hu pnl, hu usr spurcatii dracului, spurcatii dracului, spurcatii dracului psd,pnl, usr – alianta dreapta unita

  • Lăsați, lăsați!
    Știm că îl susțineți pe Nită…🤣

  • Stau stramb si gandesc drept; propaganda putinista la max , nu o sa gasiti niciunde ca in acest ziar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *