Prima pagină » Local » Pronunțarea în cazul avocatului Sebastian Felecanu, amânată pentru mâine – EXCLUSIV, VIDEO
Pronunțarea în cazul avocatului Sebastian Felecanu, amânată pentru mâine - EXCLUSIV, VIDEO

Pronunțarea în cazul avocatului Sebastian Felecanu, amânată pentru mâine – EXCLUSIV, VIDEO

15 iul. 2022, 18:43,
BZI.ro, în Local

Sebastian Felecanu a declarat că vrea să se apere singur, deși apărarea este obligatorie, avocatul vrea să vadă singur ce este în dosar.

Avocatul Sebastian Felecanu a fost reținut și pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Acesta a fost chemat la audieri de procurorii ieșeni!

Totul are legătură cu moartea frumoasei avocate Monica Cioată. A trecut un an de la moartea unei tinere avocate din Iași. Până în acest moment, principala întrebare: „Cum a murit avocata Monica Cioată?” a rămas fără un răspuns clar. Anchetatorii ieșeni au solicitat mai multe expertize, pentru a elucida misterul.

Amintim că avocata Monica Cioată, care a murit după ce a căzut de la etaj la Iași, avea iPhone-ul blocat. Telefonul a fost trimis în Germania, pentru a afla ce mesaje a primit tânăra. A trecut un an de la moartea tinerei avocate. Până în acest moment, există mai multe întrebări care au rămas fără răspunsuri. Surse judiciare susțin că au fost solicitate mai multe expertize, pentru a rezolva cazul. „În acest moment sunt în desfășurare activități importante care pot contribui decisiv la aflarea adevărului în acest caz. Astfel, se dorește percheziționarea telefonului victimei (avocata Monica Cioată – n.r.), operațiune care se desfășoară în Germania, deoarece nimeni nu a pus la dispoziție codul de deblocare al iPhone-ului 1”, au afirmat sursele amintite. De remarcat este faptul că un cod de acces la un telefon iPhone 12 are 6 cifre.

Comentarii
  • omu' de rand

    Criminalul asa , a invatat- o pe nevasta mea sa se automutileze ca sa obtina ordin de protectie si sa- si elimne sotul.

  • Adriana Vatafu

    Du-te la puscarie jegule! Sper sa te urmeze si Mitoşeru praduitoru ! Va bate karma la usa ,cioc cioc 😄. Acum vezi cum e 😉Sa iesi de acolo cand ti oi deschide eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *