Prima pagină » Eveniment-Social » Proiect Erasmus al Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, Pașcani
Proiect Erasmus al Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, Pașcani

Proiect Erasmus al Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, Pașcani

07 aug. 2024, 14:44,
în Eveniment-Social

Grădinița cu Program Prelungit Nr.2-Pașcani este coordonatorul Proiectului Erasmus + de parteneriat la scară mică, nr. proiect: 2024-1-RO01-KA210-SCH-000250594: „Explore! Challenge! Express!” cu un buget de 60.000 Euro.

Perioada de implementare a proiectului este 01/10/2024 – 30/05/2026 – 20 luni.

Proiect Erasmus al Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, Pașcani

Grădinița cu Program Prelungit Nr.2- Pașcani va fi responsabil de coordonarea și menținerea comunicării cu toți partenerii din Turcia, Estonia și Grecia.

Scopul proiectului este incluziunea și diversitatea în toate domeniile educației, formării, tineretului și sportului, vizând dezvoltarea unor sisteme de educație și îngrijire timpurie de înaltă calitate, precum și sprijinirea profesorilor în activitatea lor.

Obiectivele principale ale proiectului:

– promovarea unei culturi a mediilor de învățare incluzive și diverse în toate domeniile educaționale ;

– echiparea profesorilor cu management pozitiv al clasei și disciplină centrată pe elev pentru a crea un climat pozitiv ;

– schimbul de metode inovatoare în educația SEL și integrarea SEL în alte domenii ale curriculumului, cu oportunități de aplicare a competențelor SEL în învățarea academică pentru a dezvolta educația timpurie a copiilor .

Activitățile principale ale proiectului vor fi organizate de partenerii educaționali: „Culoare și ritm” – organizat de Grădinița cu Program Prelungit Nr.2-Pașcani; „Fericit în natură”- organizat de Özel Bilge Arilar Anaokulu –Turcia, „Joacă și zâmbet”- organizat de Lasteaed Ojake –Estonia, „Emoții digitale”- organizat de Dimotiko Sxoleio Demenikon- Grecia.

Echipa de coordonare și implementare a proiectului: coordonator – director, prof. Spridon Florentina, prof. Mihalache Emilia, prof.Apostol Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *