Prima pagină » Local » Proiect educațional lansat de câțiva tineri din Iași. Dezbaterile vor avea loc în centrul orașului

Proiect educațional lansat de câțiva tineri din Iași. Dezbaterile vor avea loc în centrul orașului

15 iul. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Un proiect educațional a fost lansat de mai mulți tineri din Iași. Cei care fac parte din Clubul „Tineri de Succes” din Iași au demarat un proiect legat de integrarea tinerilor în societate, printr-o serie de dezbateri și seminarii ce vor avea loc în perioada următoare

Un nou proiect va fi derulat în Iași de câțiva tineri. Reprezentanții Clubului „Tineri de Succes” din Iași au lansat Școala de Vară, un proiect care se va desfășura în municipiu în perioada următoare.
Lansarea proiectului a avut loc la sediul municipalității ieșene. Asociația „Tineri de Succes” a fost înființată în anul 2012 și are ca scop orientarea educațională, profesională și formarea competențelor necesare pentru integrarea în piața muncii a elevilor, studenților și tinerilor.

Proiect lansat la Primăria Iași pentru Școala de Vară 2021

Lansarea proiectului a avut loc la Palatul Roznovanu, sediul municipalității ieșene, în prezența edilului-șef Mihai Chirica.

„Școala de Vară este un eveniment cu tradiție pentru Asociația «Tineri de Succes», organizat la Iași din anul 2017. Aceasta reprezintă o academie alternativă în care tineri, elevi, studenți și orice altă categorie de persoane preocupate de dezvoltarea personală și profesională vor avea ocazia să își dezvolte competențe necesare unei cariere de succes. Școala de Vară 2021 se va desfășura fizic la Iași în Amfiteatrul Palas și online – în toată țara, în perioada 19 iulie – 30 august 2021”, a spus primarul Mihai Chirica.

Amintim că și alte proiecte asemănătoare în care au fost implicați tinerii au avut loc în municipiul Iași.

Programul Școlii de Vară 2021 din Iași

Așadar, Școala de Vară 2021 se va desfășura fizic la Iași în Amfiteatrul Palas. Dezbateri vor avea loc și online, în toată țara, în perioada 19 iulie – 30 august 2021. Vor fi 7 seminarii organizate săptămânal, care vor dezvolta câte o temă necesară pentru o carieră de succes. Pe data de 19 iulie 2021 va avea loc seminarul legat de orientarea în carieră, iar, pe 26 iulie 2021, se va desfășura seminarul de branding personal.
În cursul zilei de 2 august 2021 va avea loc seminarul privind managementul proiectului. În cursul zilei de 9 august 2021 va avea loc seminarul de comunicare și relații de success, iar, pe 16 august 2021, va avea loc cel de vorbire în public. Pe data de 23 august 2021 va avea loc un seminar legat de cheltuieli și investiții, iar, pe 30 august 2021, unul privind arta vânzărilor.

Noi proiecte pentru tinerii din Iași

Tinerii din această asociație au avut și în trecut astfel de dezbateri, în care au încercat să promoveze alte persoane. De altfel, reprezentanții asociației au indicat și în ce constau discuțiile cu școala de vară 2021.

„În cadrul acestor seminarii pe care le organizăm, invităm mentori, persoane cu experiență, care să le împărtășească tinerilor din experiența proprie și, astfel, să îi sprijine să ia cea mai bună decizie privind educația și profesia. Le asigurăm participarea gratuită la toate programele noastre tuturor tinerilor care își doresc să aibă succes într-un mediu propice dezvoltării, experimentării și perfecționării alături de antreprenori și profesioniști din diverse domenii, pregătiți să devină mentori”, au arătat reprezentanții asociației tinerilor din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *