Prima pagină » Informații utile » Program Mega Image Iaşi! Iată programul lanţului de marketuri
Program Mega Image Iaşi! Iată programul lanţului de marketuri

Program Mega Image Iaşi! Iată programul lanţului de marketuri

13 nov. 2019, 11:58,
George Cristian, în Informații utile

Program Mega Image Iaşi Primăria a emis mai multe acte urbanistice. În curând, la Iaşi se vor mai deschide o serie de magazine Mega Image. Lanţul de marketuri Mega Image se va extinde încă în trei locaţii. Concret, Mega Image urmează să construiască un magazin pe Nicolae Iorga, unul pe bld. Independenţei, şi încă unul pe bld. Dacia.

Mega Image, creştere de afaceri

Lanţul de magazine a raportat o cifră de afaceri de 1,65 miliarde de euro. Cifra se bazează pe calculul la nivelul regiunii Europa Centrală şi de Sud-Est. (Include şi România.). Această cifră de afaceri se afla într-o creştere de 6.4% , comparând cu niveul aceluasi interval al anului precedent.

”În regiunea Europa Centrală și de Sud-Est am raportat o creștere puternică, în principal pe piețele din Cehia și România, însă trebuie menționat și faptul că Grecia și Serbia și-au îmbunătățit indicatorii financiari prin comparație cu trimestrele precedente”, a declarat Frans Muller, CEO-ul Ahold Delhaize.

În trimestrul al treilea, la nivelul regiunii au fost inaugurate 148 de magazine în România, Grecia și Serbia, cea mai mare parte dintre acestea fiind pe segmentul convenience.

Program Mega Image Iaşi

miercuri 07–23
joi 07–23
vineri 07–23
sâmbătă 07–23
duminică 08–21
luni 07–23
marți 07–23

Adresă: Șoseaua Păcurari nr. 58, Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *