Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași pentru perioada 23-29 august 2021. Vreme închisă, anunțată de ANM pentru ultima săptămână de vară din acest an
Prognoza meteo în Iași pentru perioada 23-29 august 2021. Vreme închisă, anunțată de ANM pentru ultima săptămână de vară din acest an

Prognoza meteo în Iași pentru perioada 23-29 august 2021. Vreme închisă, anunțată de ANM pentru ultima săptămână de vară din acest an

23 aug. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Prognoza meteo în Iași, pentru perioada 23-29 august 2021, a fost emisă recent de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie. În această săptămână pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla cu putere. Ultima săptămână de vară din 2021 va aduce o perioadă cu valori sub 30 de grade Celsius în termometre

Ultima săptămână din vara calendaristică a anului 2021 va aduce o vreme mai închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații. La începutul săptămânii, vremea în Iași va fi ușor mai plăcută, însă, ulterior, precipitațiile își vor face simțită prezența. Săptămâna precedentă, vremea la Iași a fost ceva mai plăcută, cu valori ridicate în termometre. Situația se va schimba însă radical în această perioadă.

Prognoza meteo la început de săptămână

Astăzi, 23 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea la Iași va fi la fel de plăcută, cu șanse destul de reduse de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Mâine, 24 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu șanse ceva mai ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Pot apărea ploi ușoare, în timp ce vântul va sufla în rafale. Spre seară pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Șanse de precipitații spre mijlocul săptămânii în Iași

Miercuri, 25 august 2021, la Iași vremea va fi în continuare închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Seara, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Joi, 26 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea închisă și șansele ridicate de precipitații se vor menține și spre seară.

Vreme ceva mai plăcută spre finalul săptămânii în Iași

Vineri, 27 august 2021, în Iași vremea va fi ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține plăcută și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ușor ridicată.

Sâmbătă, 28 august 2021, la Iași vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Precipitațiile se vor menține și spre seară, în timp ce vântul va sufla în continuare slab până la moderat. Vremea va fi plăcută și spre începutul lunii septembrie 2021.

Vreme închisă de sărbătoarea Tăierii Capului Sf. Ioan Botezătorul

Prognoza meteo în Iași în această săptămână cuprinde și ziua ultimei mari sărbători din acest an bisericesc. Duminică, 29 august 2021, de sărbătoarea Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, vremea va fi închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Este ultima mare sărbătoare din anul bisericesc, pentru că pe 1 septembrie începe un nou an. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse față de zilele precedente. Vremea se va menține închisă și spre seară, însă ieșenii nu vor avea parte de precipitații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *