Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași, între 4 și 10 aprilie 2022! ANM anunță o vreme instabilă
Prognoza meteo în Iași, între 4 și 10 aprilie 2022! ANM anunță o vreme instabilă

Prognoza meteo în Iași, între 4 și 10 aprilie 2022! ANM anunță o vreme instabilă

04 apr. 2022, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

ANM a emis prognoza meteo în Iași, între 4 și 10 aprilie 2022! În această săptămână ieșenii vor avea parte de o vreme mai mult închisă, cu valori oscilante în termometre și cu perioade cu intensificări ale vântului

Prima parte a lunii aprilie 2022 va aduce la Iași o vreme în general instabilă, cu perioade de precipitații, însoțite de intensificări ale vântului. Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au arătat că, în cursul acestei săptămâni, se vor înregistra valori oscilante în termometre.
De altfel, conform meteorologilor, vremea din această săptămână va fi similară cu cea din perioada precedentă.

Prognoza meteo în Iași, între 4 și 10 aprilie 2022

Astăzi, 4 aprilie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Marți, 5 aprilie 2022, vremea la Iași va fi închisă. Valorile din termometre se vor situa între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară pot apărea intensificări ale vântului, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Șanse de precipitații spre mijlocul săptămânii

Miercuri, 6 aprilie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține senină, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Joi, 7 aprilie 2022, vremea la Iași va fi închisă. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla în rafale. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Pot apărea averse și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale.

ANM anunță temperaturi mai ridicate în weekend

Vineri, 8 aprilie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul poate sufla în rafale. Totodată, șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.

Sâmbătă, 9 aprilie 2022, vremea la Iași va fi ușor închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 22 grade Celsius. Vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Vreme închisă în ultima zi a săptămânii

Duminică, 10 aprilie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai rece. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius.

Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Prognoza meteo în Iași, în perioada 4-10 aprilie 2022, va fi similară cu cea din anul precedent, când s-au înregistrat, de asemenea, intenificări ale vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *