Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României

30 nov. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Vremea va fi în general închisă, cu șanse de precipitații, dar și cu perioade de vânt puternic. Săptămâna luată în calcul la debutul lunii decembrie 2020 va cuprinde mai multe evenimente importante pentru români

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 va aduce o vreme cu temperaturi care vor oscila, dar și cu șanse de precipitații. De Ziua Națională a României, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse reduse de precipitații. Conform meteorologilor de la Iași, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi în continuă schimbare.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Astăzi, 30 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse reduse de precipitații. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vântul va continua să sufle puternic, în timp ce șansele de precipitații vor fi ridicate. Mâine, 1 Decembrie 2020, de Ziua Națională a României, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va continua să sufe slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Vreme închisă spre mijlocul săptămânii. Iată ce anu anunțat meteorologii ANM

Miercuri, 2 decembrie 2020, vremea la Iași va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Spre seară vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse, iar vântul va sufla slab până la moderat, conform ANM. Joi, 3 decembrie 2020, vremea va fi în general închisă, cu temperaturi ușor mai ridicate față de zilele precedente. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.

Prognoza meteo spre finalul săptămânii. Precipitații în județul Iași

Vineri, 4 decembrie 2020, vremea la Iași va fi ceva mai bună, cu șanse scăzute de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară însă pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla ceva mai slab.

Sâmbătă, 5 decembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații și vânt puternic. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate pe tot parcursul zilei. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate.
Duminică, 6 decembrie 2020, de sărbătoarea Sf. Nicolae, la Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *