Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 29 noiembrie – 3 decembrie 2021. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României
Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 29 noiembrie - 3 decembrie 2021. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României

Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 29 noiembrie – 3 decembrie 2021. Iată cum va fi vremea de Ziua Națională a României

29 nov. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Iași, valabilă în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2021. Prognoza cuprinde și Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2021, zi în care în centrul Iașului vor fi organizate o serie de manifestări dedicate acestei sărbători a românilor

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, recent, prognoza meteo pentru această săptămână, prognoză care include și zona județului Iași. În toată această perioadă, vreme va fi mai mult închisă, în timp ce vântul va sufla mai mult moderat. Ieșenii vor avea parte de precipitații spre finalul săptămânii, conform previziunilor meteorologilor. În această săptămână, sute de persoane sunt așteptate pe esplanada de la Palatul Culturii pentru a asista la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Manifestările se vor desfășura în condiții speciale din cauza pandemiei COVID-19.

Prognoza meteo în Iași la începutul săptămânii

Astăzi, 29 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de vânt slab, în timp ce umiditatea aerului va fi ceva mai ridicată.
Marți, 30 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Și spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Vremea în Iași de Ziua Națională a României

Miercuri, 1 Decembrie 2021, de Ziua Națională a României, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și anul trecut, de Ziua Națională a României, vremea în Iași a fost închisă, cu perioade de vânt puternic. Joi, 2 decembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea va fi mai mult închisă, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Precipitații la finalul săptămânii în Iași

Vineri, 3 decembrie 2021, vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare. Sâmbătă, 4 decembrie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Pot apărea precipitații sub formă de averse, în timp ce vântul va sufla moderat.

Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Duminică, 5 decembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicată în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *