Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Temperaturi pozitive la final de lună
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Temperaturi pozitive la final de lună

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Temperaturi pozitive la final de lună

25 ian. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021 va aduce în continuare o serie de valori pozitive în termometre. Vremea se va menține însă închisă, iar în unele zile pot apărea chiar precipitații ușoare sub formă de ninsoare

Finalul lunii ianuarie 2021 va aduce la Iași o vreme destul de plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021, emisă de meteorologi, prevede valori pozitive în termometre. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat că până la finalul lunii ianuarie 2021, ieșenii vor avea parte de zile cu precipitații ușoare, dar și vânt moderat. Soarele va fi scump la vedere, cerul urmând a fi mai mult înnorat, conform previziunilor meteo.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Început de săptămână cu șanse de precipitații

Astăzi, 25 ianuarie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla moderat. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații pot fi ceva mai ridicate.
Marți, 26 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Pot apărea precipitații sub formă de ninsoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea parte de precipitații ceva mai slabe, în timp ce vântul va sufla în rafale. Vremea în cursul lunii ianuarie 2021 este ceva mai plăcută față de aceeași perioadă a anului trecut.

Anunțul ANM despre progoza meteo din Iași

Miercuri, 27 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. În cursul nopții, vântul va continua să sufle cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute în continuare.
Joi, 28 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vântul va continua să sufle slab spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute ca în zilele precedente.

Valori ridicate în termometre la final de săptămână

Vineri, 29 ianuarie 2021, vremea se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de doar 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Izolat, în județul Iași, pot apărea precipitații sub formă de ninsoare. De asemenea, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă și spre seară. Vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Ieșenii au avut parte de valori ridicate și în cursul săptămânii anterioare.

În schimb, sâmbătă, 30 ianuarie 2021, pot apărea precipitații sub formă de ninsoare. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi moderate.
Duminică, 31 ianuarie 2021, în ultima zi a lunii, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *