Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19-25 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie pentru locuitorii orașului
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19-25 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie pentru locuitorii orașului

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19-25 octombrie 2020. Anunțul meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie pentru locuitorii orașului

19 oct. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

În cursul acestei săptămâni, locuitorii din municipiul Iași vor avea parte de o vreme în schimbare, cu valori oscilante în termometre. Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19-25 octombrie 2020 indică temperaturi maxime cuprinse între 14 grade Celsius și 22 de grade Celsius, conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie

Vreme în schimbare în această săptămână în municipiul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în Iași în săptămâna 19-25 octombrie 2020, ieșenii urmând a avea parte de temperaturi oscilante și șanse slabe de precipitații.

Astăzi, 19 octombrie 2020, vremea la Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi mai mult senin, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ușor ridicată în municipiul Iași.

Marți, 20 octombrie 2020, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține frumoasă, cu șanse scăzute de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Vreme ceva mai frumoasă spre mijlocul săptămânii în municipiul Iași

Miercuri, 21 octombrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse scăzute de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, însă ieșenii nu vor avea parte de precipitații.

Joi, 22 octombrie 2020, la Iași vremea va fi ceva mai frumoasă, cu temperaturi care vor depăși 20 de grade Celsius. Astfel, în municipiul Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Prognoza meteo în Iași pentru finalul săptămânii. Valori oscilante în termometre

Vineri, 23 octombrie 2020, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab și spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi ușor ridicată, conform ANM.

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute în continuare.
Duminică, 25 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *