Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Duminica Floriilor în județ?
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19 - 25 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Duminica Floriilor în județ?

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Duminica Floriilor în județ?

19 apr. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Meteorologii ANM au emis recent prognoza meteo în Iași în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Vremea va fi în general închisă, cu valori oscilante. De Duminica Floriilor, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă, cu șanse destul de reduse de precipitații

Vreme închisă în această săptămână în județul Iași. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis recent prognoza meteo în Iași în săptămâna 19 – 25 aprilie 2021, veștile nefiind însă îmbucurătoare. În toată această perioadă, la Iași vremea va fi în general închisă, se vor semnala precipitații, dar și perioade cu intensificări ale vântului. La finalul săptămânii, în Duminica Floriilor, vremea va fi închisă, însă șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Prognoza meteo în Iași la început de săptămână

Astăzi, 19 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse în cursul zilei. Spre seară pot apărea ploi, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. Mâine, 20 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla în rafale. Vremea închisă se va menține și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale, iar precipitațiile să-și facă simțită prezența. Săptămâna trecută vremea era similară, cu temperaturi oscilante.

Vremea în Iași la mijlocul săptămânii

Miercuri, 21 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Cu toate acestea, spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate.
Joi, 22 aprilie 2021, vremea va fi ceva mai frumoasă. Ieșenii vor avea parte de o vreme însorită, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Anul trecut, în luna aprilie, vremea era mult mai frumoasă.

Vreme închisă în Duminica Floriilor. Iată anunțul ANM

Vineri, 23 aprilie 2021, la Iași vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.
Sâmbătă, 24 aprilie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Duminică, 25 aprilie 2021, zi în care sunt sărbătorite Floriile, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de recipitații vor fi destul de reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *