Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020. Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie pentru întreaga perioadă
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020. Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie pentru întreaga perioadă

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020. Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie pentru întreaga perioadă

13 iul. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020 va aduce o vreme ceva mai închisă față de zilele anterioare. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru această perioadă, temperatura aerului fiind ceva mai scăzută față de săptămânile anterioare

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020 va aduce o vreme mult mai închisă față de perioadele anterioare. De altfel, Administrația Națională de Meteorogie a emis o avertizare de instabilitate atmosferică valabilă până în această dimineață, avertizare care cuprinde și județul Iași. Prognoza meteo în Iași indică o vreme mai mult închisă, cu șanse de precipitații, dar și cu temperaturi care nu vor atinge 30 grade Celsius.

Astăzi, 13 iulie 2020, la Iași, vremea va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 21 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ușor ridicate. Spre seară, cerul va fi ceva mai senin, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute.
Mâine, 14 iulie, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse reduse de precipitații, în timp ce temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de scăzută.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020. Iată la ce trebuie să se aștepte ieșenii

În această perioadă, vremea va fi mai mult închisă, conform indicațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie. Prognoza meteo în Iași indică faptul că locuitorii județului nu vor avea parte de precipitații spre mijlocul săptămânii. Miercuri, 15 iulie, în municipiul Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului se va menține constantă și în ziua următoare.

Astfel, joi, 16 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară pot apărea averse izolate, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Sfârșit de săptămână cu temperaturi modeste pentru vară. Meteorologii ANM nu au venit cu vești bune

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 13-19 iulie 2020 a adus și alte vești neplăcute. Spre finalul săptămânii, vremea va fi la fel de închisă în județul Iași. Vineri, 17 iulie, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Se pot înregistra averse, în timp ce vântul va sufla slab. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Sâmbătă, 18 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vântul va sufla slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Duminică, 19 iulie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va continua să sufle slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *