Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Șanse de ninsoare în aceste zile
Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Șanse de ninsoare în aceste zile

Prognoza meteo în Iași, în săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Șanse de ninsoare în aceste zile

11 ian. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 11-17 ianuarie 2021 va aduce în regiune o vreme mai mult închisă, cu șanse ridicate de precipitații în prima parte a perioadei. Temperatura aerului va scădea treptat spre normalul termic al perioadei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo în Iași în săptămâna 11-17 ianuarie 2021. În toată această perioadă, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă. În primele zile din săptămână sunt șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. După câteva săptămâni de iarnă cu valori pozitive, la Iași se vor înregista valori maxime negative. Iată cum va fi vremea în această săptămână în zona Iașului, conform previziunilor meteorologice.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Ninsori la începutul perioadei

Astăzi, 11 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Pot apărea ninsori, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Cerul se va menține înnorat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Mâine, 12 ianuarie 2021, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius.

Pot apărea din nou ninsori, conform previziunilor ANM. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară pot apărea din nou ninsori ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Astfel, utilajele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) și cele ale Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) Iași vor fi scoase la stradă în aceste zile. Săptămâna trecută vremea a fost ceva mai plăcută la Iași.

Prognoza meteo în Iași. Șanse de ninsori spre mijlocul săptămânii

Miercuri, 13 ianuarie 2021, vremea la Iași se va menține închisă în continuare. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de minus 1 grad Celsius. Pot apărea din nou ninsori, în timp ce vântul va sufla în rafale. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate pe parcursul zilei. Spre seară, ieșenii vor avea parte din nou de ninsori, în timp ce vântul va sufla în rafale.

Prognoza meteo în Iași în această săptămână va indica o vreme în ușoară răcire. Joi, 14 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 6 grade Celsius și o maximă de minus 1 grad Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute pe parcursul zilei. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Temperaturi negative la final de săptămână. Anunțul ANM pentru județul Iași

Vineri, 15 ianuarie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 11 grade Celsius și o maximă de minus 3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Vremea va fi ceva mai închisă spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.
Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 11 grade Celsius și o maximă de minus 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Duminică, 17 ianuarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 10 grade Celsius și o maximă de minus 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi extrem de mici. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *