Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în săptămâna 10-16 august 2020. Caniculă anunțată de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 10-16 august 2020. Caniculă anunțată de Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 10-16 august 2020. Caniculă anunțată de Administrația Națională de Meteorologie

10 aug. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 10-16 august 2020 anunță un nou val de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie a emis o serie de avertizări de vreme caniculară, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, care au cuprins și județul Iași. Valorile ridicate din termometre se vor menține pe tot parcursul săptămânii

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 10-16 august 2020 anunță un nou val de caniculă peste ieșeni. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o serie de avertizări de vreme caniculară, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, avertizări care au cuprins și județul Iași. Conform prognozei meteorologice, valorile ridicate din termometre se vor menține pe tot parcursul săptămânii în curs.

Prognoza meteo în Iași: caniculă în cursul săptămânii 10-16 august 2020

Ieșenii vor avea parte de o vreme caniculară aceste zile. Prognoza meteo în Iași în perioada 10-16 august 2020 indică temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Debutul săptămânii va aduce și un ușor disconfort termic. Astăzi, 10 august 2020, la Iași vremea va fi ușor închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va continua să sufle moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține scăzute.

Mâine, marți, 11 august 2020, locuitorii din municipiul Iași, dar și cei din județ, vor avea din nou parte de temperaturi ridicate. Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 31 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile nu vor scădea sub 30 de grade Celsius conform ANM

Prognoza meteo în Iași va indica valori ridicate și spre mijlocul săptămânii. Previziunile ANM indică valori de peste 30 de grade Celsius și în aceste zile. Miercuri, 12 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce precipitațiile pot apărea izolat în mai multe zone din județ. Joi, 13 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul poate fi mai mult însorit, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Vreme frumoasă spre finalul săptămânii în județul Iași

Administrația Națională de Meteorologie aduce o veste bună și spre finalul săptămânii. Vineri, 14 august 2020, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi extrem de scăzute. Spre seară, vremea va fi frumoasă, în timp ce vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sâmbătă, 15 august 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 31 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vântul va sufla slab, în vreme ce șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute.

Duminică, 16 august 2020, în ultima zi a săptămânii, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *