Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași, în perioada 4-10 octombrie 2021. Iată cum va fi vremea de hramul Sf. Parascheva de la Catedrala Mitropolitană
Prognoza meteo în Iași, în perioada 4-10 octombrie 2021. Iată cum va fi vremea de hramul Sf. Parascheva de la Catedrala Mitropolitană

Prognoza meteo în Iași, în perioada 4-10 octombrie 2021. Iată cum va fi vremea de hramul Sf. Parascheva de la Catedrala Mitropolitană

04 oct. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo în Iași pentru perioada 4-10 octombrie 2021. Prognoza meteo cuprinde și perioada de început a hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iași

Vreme în schimbare în această perioadă în județul Iași. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, recent, prognoza meteo pentru zona Iașului, valabilă pentru această săptămână. Conform ANM, în toată această perioadă, vremea va fi una mai mult închisă, cu temperaturi oscilante, dar și cu perioade de instabilitate atmosferică. Spre finalul săptămânii, când la Iași va debuta oficial hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, vremea va fi ceva mai frumoasă, cu valori ce pot atinge și 20 de grade Celsius în termometre.

Prognoza meteo la începutul săptămânii în Iași

Astăzi, 4 octombrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Spre seară, în Iași vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Marți, 5 octombrie 2021, în Iași vremea va fi ceva mai frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, în Iași, vremea se va menține plăcută, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii în Iași

Miercuri, 6 octombrie 2021, în Iași vremea va fi ceva mai închisă, în timp ce vântul va sufla în rafale. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle în rafale, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Joi, 7 octombrie 2021, vremea va fi în continuare închisă, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Cum va fi vremea în Iași de hramul Cuvioasei Parascheva?

Vineri, 8 octombrie 2021, vremea în Iași va fi ceva mai rece. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea va fi destul de închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse în continuare. În aceeași perioadă a anului trecut, vremea a fost ceva mai rece, cu precipitații din abundență. Sâmbătă, 9 octombrie 2021, vremea va fi închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Temperaturi de 20 de grade Celsius la finalul săptămânii

Duminică, 10 octombrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține plăcută, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare. Vremea va fi ceva mai plăcută față de cea de la finalul lunii septembrie 2021, când s-au înregistrat valori mai scăzute și chiar rafale de vânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *