Prima pagină » Local » Prognoza meteo în Iași în perioada 16-22 august 2021. Anunțul ANM pentru această săptămână în județ
Prognoza meteo în Iași în perioada 16-22 august 2021. Anunțul ANM pentru această săptămână în județ

Prognoza meteo în Iași în perioada 16-22 august 2021. Anunțul ANM pentru această săptămână în județ

16 aug. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo în Iași în perioada 16-22 august 2021. În cursul săptămânii, vremea va fi destul de plăcută, cu valori de peste 30 de grade Celsius și cu șanse destul de scăzute de precipitații

În această săptămână, vremea în județul Iași va fi destul de plăcută, conform unui anunț al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). În perioada 16-22 august 2021, în zona județului se vor înregistra valori destul de ridicate, de peste 30 de grade Celsius. De altfel, prognoza meteo în Iași în perioada 16-22 august 2021 arată o vreme plăcută, în care vântul va sufla destul de slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea din această săptămână va fi similară cu cea din perioada anterioară.

Prognoza meteo în Iași în prima parte a săptămânii

Astăzi, 16 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 21 de grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, la Iași vremea se va menține frumoasă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicată pe parcursul zilei.

Mâine, 17 august 2021, vremea la Iași va fi frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 33 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Prognoza meteo în Iași la mijlocul săptămânii

Miercuri, 18 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă în prima parte a zilei. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 29 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale. Spre seară se vor înregistra averse și furtuni însoțite de descărcări electrice, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Joi, 19 august 2021, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de ziua precedentă. Vremea va fi ușor închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului să fie ușor ridicată.

Anunțul ANM despre vremea din județul Iași

Vineri, 20 august 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, însă șansele de precipitații vor fi în continuare destul de reduse. Meteorologii au arătat că în perioada următoare, în Iași, vremea se va menține frumoasă, valorile din termometre fiind în continuare destul de ridicate.

Vreme închisă la final de săptămână în Iași

Sâmbătă, 21 august 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, fără precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Duminică, 22 august 2021, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *