Prima pagină » National » Prognoza meteo, azi, 24 februarie. Ce temperaturi vor fi astăzi în Romania
Prognoza meteo, azi, 24 februarie. Ce temperaturi vor fi astăzi în Romania

Prognoza meteo, azi, 24 februarie. Ce temperaturi vor fi astăzi în Romania

24 feb. 2021, 10:20,
în National

Prognoza meteo a fost anunțată de specialiștii de la ANM. Conform acestora, astăzi, de Dragobete, vremea va fi normală în țară pentru această perioadă de sfârșit de februarie.

Chiar daca ne apropiem de primăvara și de luna mărțișorului, torusi în unele zone din tara iarna da semne că nu pleca prea devreme de la noi.

Prognoza meteo, azi, 24 februarie

Meteorologii ANM au făcut un anunț de ultim moment cu privire la starea vremii. Astăzi, de Dragobete, în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă, iar local se vă semnala ceață.

Potrivit informațiilor oferite de specialiștii ANM, ziua de astăzi vă fi una cu temperaturi normale pentru această perioadă. Deși din punct de vedere calendaristic ne apropiem cu pași repezi de prima zi de primăvară, în unele zone din România încă se înregistrează ninsori sau precipitații sub formă de lapoviță. Haideți să vedem cum vă fi vremea astăzi, în România!

ANM informează că vremea vă fi în răcire în estul și sud-estul teritoriului, iar în zonele joase de relief se vă semnala burniță și chiar condiții de lapoviță. De asemenea, la primele ore ale dimineții se vă înregistra ceață în majoritatea regiunilor din România.

Temperaturile vor fi cuprinse astăzi între 5 grade Celsius în Dobrogea și 15 grade Celsius în Oltenia. Astfel, Oltenia vă deveni regiunea din țară cu cele mai mari temperaturi înregistrate astăzi. Cerul vă fi variabil la deal şi la munte, dar în restul ţării vor fi nori de plafon jos sau ceaţă, în special la începutul zilei şi noaptea. Izolat vă fi burniţă, dimineața condiții de polei, iar noaptea vă crește probabilitatea pentru ploi slabe în Dobrogea. Vântul vă sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan, va domina atmosfera închisă, cu nori de joasă altitudine şi ceață, iar temperaturile scad uşor

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, vor fi înnorări şi ceaţă, dar apare puţîn şi soarele pe parcursul zilei. Se răceşte şi la amiază vor fi cel mult 7 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovină, în primele ore ale zilei, găsim ceaţă în zonele joase. La deal şi la munte, norii apar sporadic, iar temperaturile se menţîn ridicate pentru această dată.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, se anunţă vreme plăcută după ce se risipeşte ceața matinală. Maximele termice, în creştere uşoară faţă de ziua trecută, vor ajunge până la 12 grade în Maramureş.

În ţinuturile vestice, dimineaţa sunt condiţii de ceaţă şi burniţă, dar pe parcursul zilei se înseninează, iar temperaturile scad uşor.

În Transilvania, miercuri dimineață, este ceață persistentă, mai ales în depresiuni. Mai târziu, se arată şi soarele, iar maximele termice ajung până la 10 grade.

În sud-vestul ţării, se anunţă o zi frumoasă după ce se risipeşte ceața. Temperaturile mai ridicate decât în restul ţării și se opresc pe la 14 grade.

Și în ţinuturile sudice, atmosfera vă fi închisă în prima parte a zilei, după care vom avea soare şi vreme bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`