Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 4 august 2024. Previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 4 august 2024. Previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 4 august 2024. Previziunile ANM pentru astăzi

04 aug. 2024, 08:20,
B, , h, , în Actualitate

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru duminică, 4 august 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de duminică, 4 august 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Valorile de temperatură vor continua sã scadă în cea mai mare parte a ţării; maximele se vor încadra între 24 şi 34 de grade, iar minimele între 9 şi 20 de grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Cerul va fi variabil, dar mai ales pe parcursul zilei vor mai fi înnorări, averse şi descărcări electrice local la munte, în centru, în sud-est şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile extracarpatice, precum şi pe crestele Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali.

Vremea duminică, 4 august 2024, în București

Valorile de temperatură vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de 16…19 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024