Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 22 iunie 2024. Previziunile făcute de ANM pentru sâmbătă
Prognoza meteo 22 iunie 2024. Previziunile făcute de ANM pentru sâmbătă

Prognoza meteo 22 iunie 2024. Previziunile făcute de ANM pentru sâmbătă

22 iun. 2024, 08:40,
BZI.ro, în Actualitate

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 iunie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de sâmbătă, 22 iunie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea va fi călduroasă, caniculară în vestul și local în sudul și centrul țării, unde și disconfortul termic va fi accentuat. În nord-vestul țării și la munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și seara, când pe arii în general restrânse vor fi averse și descărcări electrice, în timp ce, în restul zonelor va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 33 și 38 de grade, valori mai mici, de 26…27 de grade urmând a se înregistra în deltă și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 25 de grade, anunţă ANM.

Vremea în București sâmbătă, 22 iunie 2024

Canicula va persista, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Conform ANM, în București, temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *