Prima pagină » National » Prognoză meteo 18 iunie. Vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină în majoritatea regiunilor
Prognoză meteo 18 iunie. Vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină în majoritatea regiunilor

Prognoză meteo 18 iunie. Vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină în majoritatea regiunilor

17 iun. 2020, 22:00,
în National

În noaptea de miercuri spre joi, vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină mai ales în vestul și sud-vestul țării. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp. În restul teritoriului, fenomenele se vor semnala doar pe spații restrânse. Temperaturile minime se vor situa între 11°C în depresiuni și 18°C pe litoral. În Capitală, vor fi șanse de ploaie, vânt slab și moderat și minime de 14°C…16°C.

Joi, 18 iunie 2020, vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină în majoritatea regiunilor. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20°C în depresiuni și 27°C în sud-vestul țării. În Capitală, vor fi ploi însemnate cantitativ după-amiază și o maximă de 25°C.

Începutul lunii iunie s-a dovedit a fi capricios, în ceea ce privește fenomenele atmosferice, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie emițând mai multe informări și avertizări meteo care au vizat foarte multe zone ale țării. Urmează o perioadă în care canicula va pune stăpânire pe România. A fost vorba despre instabilitate atmosferică accentuată, vijelii, cantități mari de precipitații și chiar grindină. Acum, ne pregătim pentru o vreme caldă, iar mercurul din termometre va urca vertiginos. Iar surpriza vine… din Rusia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024