Prima pagină » Titlurile zilei » Proful de Mate’ din Iași, care alege cele mai frumoase eleve și se distrează cu ele în excursii în Punta Cana, la un pas de pușcărie. Ce l-a îngenunchiat? GALERIE FOTO (Exclusiv)

Proful de Mate’ din Iași, care alege cele mai frumoase eleve și se distrează cu ele în excursii în Punta Cana, la un pas de pușcărie. Ce l-a îngenunchiat? GALERIE FOTO (Exclusiv)

19 apr. 2022, 02:00, 51 ,
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Proful de Mate’ din Iași a fost pedepsit după ce a fost prins băut la volan. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent condamnarea lui Remus Iulian Nechita la 1 an și 3 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Anchetatorii spun că profesorul de la Colegiul Național ”Costache Negruzzi” a fost prins în urma producerii unui accident rutier

Proful de Mate’ din Iași a fost pedepsit recent, după ce a fost prins băut la volan. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent condamnarea lui Remus(Relu) Iulian Nechita la 1 an și 3 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată atât de către cadrul didactic, cât și de anchetatorii ieșeni. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Proful de Mate’ din Iași, acuzat că a urcat băut la volan

Procesul ieșeanului Remus Iulian Nechita a început pe data de 13 iulie 2021. Profesorul din cadrul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” din Iași a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași sub acuzația de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

”Pe data de 8 iulie 2019, la ora 22:42, inculpatul a condus autoturismul marca Audi pe o șosea din Iași, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, respectiv 2,20 grame la mie (la prima probă-ora 23:30) și 2,10 grame la mie(la cea de-a doua probă-00:30)”, au afirmat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul Remus Iulian Nechita a recunoscut comiterea faptei

Pe 8 iulie 2019, la ora 22:42, agenții din cadrul Secției VI de Poliție, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza secției, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în dreptul stației Peco OMV s-a produs un accident rutier.

”Cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat că autoturismul marca Audi a fost condus de inculpat, iar acesta a pierdut controlul autoturismului şi a provocat un accident. Întrucât inculpatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul Dragger, rezultând o valoare de 0,90 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Având în vedere valoarea concentrației alcoolice în aerul expirat, inculpatul a fost dus la Spitalul Clinic de Urgență „Prof.dr. Nicolae Oblu” din Iași, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conform buletinului de analiză toxicologică din 11 iulie 2019 emis de IML Iaşi, inculpatul a avut o alcoolemie de 2,20 grame/litru alcool pur în sânge la prima probă, recoltată la ora 23:30, respectiv 2,10 grame/litru alcool pur în sânge la a doua probă, recoltată la ora 00:30”, au subliniat oamenii legii.

În cursul urmăririi penale, Remus Iulian Nechita s-a prevalat de dreptul la tăcere, dar, în faţa instanţei de judecată, el a recunoscut în totalitate fapta reţinută în sarcina sa. Surse din cadrul colegiului ieșean afirmă că Remus Iulian Nechita și-a dus elevii în mai multe excursii, denumite ”tabere de Matematică”, ce au avut prețuri destul de piperate, una dintre acestea fiind organizată în Punta Cana.

Acum, proful de Mate’ din Iași a fost pedepsit, după ce a fost prins băut la volan.

Comentarii
  • Reporteri de kkt, articol de kkt

  • Lasă, ca ești tu cel mai bun…

  • Cam oleaca de sofism neaos.

  • Dacă as fi în locul profului te-aș da în judecata pt titlul pus

  • Oleaca da golan asta, nu te bagi in piscina alaturi de eleve, cu paharu’n mana. Da’ nu e ce zice articolu’; e pe „langa”.

  • Daca reporterul ar fi avut copil in clasa domnului profesor acum am citi articol despre cat de bine preda, despre cat de mult iubeste copii si ce activitati frumoase desfasoara cu elevii dumnealui.
    Rusine domnule reporter!!!!

  • Da, eu asa zic! Un profesor a urcat baut la volan, dar asta nu e important! Important e sa-l injuram pe reporter ca a scris! Huoooooo! Jos cu reporterul!

  • cine e director la Negruzzi? se vor lua masuri? strica imaginea colegiului

  • Alt profesor

    La alcolemia aceea domnu’ profesor era teapan! Putea sa dea cu masina peste un om si era mai grav, dar instanta a decis ca nu merita pedepsit! Si mai e si profesor! E bine asa oare?

  • Antrenorule, articolul zice ca dom profesor a urcat baut la volan. Si nu zice articolul, zic politisti, procurori, judecatori si dom profesor! Asa ca…

  • Nu sunteti bine informati: profului ii plac BAIETII !! Are niste ELEVI super la meditatii, acasa!! Fetele in grupuri de cate trei iar FRUMUSEII cate unul!! Aveti grija parinti unde trimiteti copii la meditatii!!

  • Ce dovezi are acest reporter? Poze postate pe fb de catre Profesor sau de elevi? Stire 100% falsa! Ce vi se pare iesit din comun ca un profesor a facut excursie cu elevii?? Atata timp cat toti parintii au fost de acord!
    De ce nu postati si cu rezultatele excepționale care le are?
    De ce nu postati ca este unul dintre cei mai buni profesori!
    Felicitari domnule Profesor pt ceea ce faceti si cine sunteti!

  • Sa verifice conducerea liceului MEDITATIILE profesorului!! In loc sa tina cursurile cu simt de raspundere, le face superficial si apoi TOTI elevii sunt chemati, acasa, la meditatii si ruineaza parintii!! Oare declara veniturile obtinute din meditatii???

  • Pentru Anonim

    Dovezi ca ce? Ai citit textul, anonimule?! Un profesor a facut un accident dupa ce a baut. El a recunoscut. Ce dovezi vrei?!…

  • Un părinte...

    În primul rand, titlul e calomnios și profesorul ar trebui sa dea în judecata ziarul. Aveti dovezi pentru ceea ce insinuati în titlu, ca ar avea relatii nepotrivite cu elevele?
    În al doilea rand, pentru ca a condus sub influenta alcoolului, va fi sancționat conform legii.
    Ce legatura are una cu alta? De ce amestecați lucrurile, mai ales ca insinuările pe care le face reporterul nu au niciun temei. Intrebati elevii și părinții acestora. Meseria de reporter necesita totuși o minima doza de moralitate.

  • Ii Multumim domnului profesor ca și a bătut capul pentru a organiza acele excursii, care au creat amintiri frumoase și in care au mers elevi ,de bună voie, nu “fete frumoase”!Domnul profesor are o conduita decenta la scoala si este un profesor foarte bun. Meditații fac majoritatea.

  • Pe criminali și politicieni corupți ii apărați, poate câștigați si voi niște favoruri, dar stati sa scrieți ditamai articolul despre viața privată a unui profesor care sub nicio forma nu a făcut multe lucruri dintre cele enumerate. Elevii mergeau in tabere cu profesorul tocmai pentru ca se simteau in siguranța, iar voi născociti toate prostiile si afirmați ca ar fi încercat sa profite de eleve sau de banii părinților. Rusine sa va fie, mai ales ca in spatele acestui articol si al acestui ziar se ascund mafioți jegosi si violatori hoți. Nu mai aveți material si dezgropați lucruri de acum trei ani. Profesorii care au contribuit la acest articol, n-aveti niciun gram din iubirea pentru aceasta profesie si din spiritul didactic al domnului Remus Nechita. Nu mai postați minciuni si axati-va pe Adevărații criminali, pe care din păcate ii apărați. Sper ca se vor lua măsuri legale împotriva acestui articol si a informațiilor frauduloase.

  • Respect pt dl Remus Nechita ca dascal, dar si ca om. Un caracter deosebit!

  • Sanchi, un parinte!

    În primul rand, e parerea ta ca titlul ar fi calomnios. Asta nu stabilesti tu. Unde e calomnia?! Cine insinueaza ceva in titlu?! Citeste ce scrie, nu ce visezi tu! Daca eu iti spun: „Buna ziua!”, tu poti intelege ca te-am injurat. E problema ta ce intelegi tu! În al doilea rand, pentru ca a condus sub influenta alcoolului, A FOST sancționat conform legii, nu va fi. Deja A FOST! Tocmai asta e ideea! E usor sa dai lectii de viata si de moralitate sub protectia anonimatului, nu-i asa?!… 🙂

  • Pentru toti anonimii

    Cine ii apara pe criminali și politicieni corupți?! Care „ditamai articolul”?! Ce „viața privată”? Ca a baut si a comis un accident?! Asta e „viata privata”?!… 🙂 Care sunt „lucrurile enumerate”?! Anonimule, comentezi pe langa subiect si inventezi tot felul de prostii inchipuite. Rusine sa iti fie, mai ales ca, in spatele anonimatului, crezi ca poti spune orice! Nu dezgroapa nimeni nimic – pronuntarea e data zilele trecute! 🙂 Sa stii ca poate fi aflat IP-ul de pe care postezi comentarii, asa, pentru tine!

  • Elev Colegiu Costache Negruzzi Iasi

    Sunt in clasa domnului profesor de 8 ani și am participat in numeroase tabere alături de dumnealui unde am avut experiente frumoase și educaționale in același timp. Spuneti ca se distra cu fete frumoase și multe alte mizerii neadevărate, dar pentru ca am participat va pot spune contrariul. Nu exista zi in care sa nu facem matematica in aceste tabere, deoarece domnul profesor și a dedicat o mare parte din timpul lui liber pentru a ne ajuta sa excelam și sa reușim la examene. E o mare Rușine sa postați un asemenea articol plin de minciuni și de povesti inventate, mai ales când se intampla o mulțime de probleme grave reale in România, pe care le ignorați sau nici măcar nu știți despre ele. Sunteți neinformați și va bateți joc de imaginea unui om cinstit care este un exemplu pentru mulți profesori din acest liceu prin interesul pe care și l da la ore și nu numai, pentru elevii săi pe care ne a tratat mereu ca pe proprii copii. Rușine celor care au postat și contribuit la acest articol!

  • User46282882

    Domnul profesor Remus Nechita mereu a avut un comportament exemplar la toate orele , și-a dat silința sa ne explice , a făcut ore suplimentare , etc .
    Toții elevii fac pregătire in ziua de astăzi , tocmai pentru a lua note decente atât la orele de la clasa cât și la examenele naționale.
    Ați căutat motive jegoase și fără pic de adevăr in ele , doar pentru a face rău Cuiva care a recunoscut fapta comisa și plătește pentru aceasta .
    Taberele cu domnul profesor sunt organizate foarte frumos, nu văd niciun rău in a face o tabăra in punta cana sau alte destinații . Cine își permite merge , Cine nu , nu este obligat !!!!
    Sper ca reporterul sa fie pedepsit pentru minciunile aduse împotriva domnului profesor !!

  • Ia afla-mi IP-ul dragoste, ce-mi faci?:))) vii și ma bati? Creca te-ai regăsit prin descrierile mele de ma ameninți ca îmi afli identitatea. Da nu te chinui ca dacă mi-o ceri frumos ți-o zic chiar eu. Viața privată înseamnă ce faci in timpu liber, in excursiile in care merge el, la pregătiri etc. Ce sunteți așa șocați ca face pregătiri? Fac toți profesorii. Și aduceți tot felu de minciuni in discuție si Îndrăzniți fără absolut nicio dovada sa spuneti nuj ce nenorociri care nici n-ar trebui rostite. Cum nu va este rusine?:)

  • Acest profesor a făcut o greseala pentru care a plătit și va plăti, nimeni nu îl lauda pentru fapta comisa, dar cum ați reușit in acest articol sa plecați de la accident și sa ajungeți la ideea ca s-ar da la propriile eleve sau cum mai ziceau alte comentarii, ca s-ar da și la băieți. Pariez ca nici nu-l cunoasteti! Inventați lucruri ca sa adăugați paie pe foc, de parca v-ar privi cu ceva viața acestui om. Este un profesor atât de calm, apropiat de elevi și amuzant, nu ca altii care urla trântesc sau nu își dau nici cel mai mic interes pentru studenții săi. Excursiile sale au fost atât de frumoase și prilej pentru atâtea prietenii și amintiri. Aveți ciuda ca nu va permiteți?

  • Sunteți neinformați și prosti numai prin simplul fapt ca ați spus ca una din tabere a fost organizata in Punta Cana. Sunt penibile minciunile pe care le Spuneti . Omul are dreptul sa meargă in ce vacanța vrea dumnealui și in care își permite bineînțeles. Măcar încercați sa aflați informații de la cineva cu surse sigure, nu de pe Facebook din simplul fapt ca a postat poze singur in locația respectiva și ca și a dat check in.

  • Elev Negruzzi

    Sunteți ultimii nesimtiti invidioși ca nu va permiteți așa ceva . Domnul profesor muncește extrem de mult , are dreptul la o vacanța unde își dorește . Nu trebuie sa dea explicații nimănui pentru felul in care își petrece timpul liber , inafara orelor de curs . Sa ajungeți ca dumnealui Și după sa comentați in articole false ! 🤗

  • Cota de la Negruzzi a scazut dramatic dupa comentariile aparute aici… Vai si amar daca astia sunt elevi de la Negruzzi!

  • Vasile Pascanu

    Câtă zaveră pentru o fumigenă lansată de un pretins ziarist. Am convingerea că toate postările tendențioase aparțin doar câtorva elevi sau foști, care n-au cotingență cu matematica și-i urăsc pe cei care o percep. Nu există dascăl pe lumea asta care să nu fie detestat măcar de un elev. Și dacă ipochimenul care este în antiteză cu matematica, posteză de zeci de ori înjurii la cel care „l-a taxat cum se cuvine”, se crează o imagine deteriorată a dascălului. Iată că acest extraordinar mijloc de comunicare, ajuns la îndemâna unor derbedei grobieni, aduce grave prejudicii unor oameni, în cele mai dese cazuri, nevinovați.

  • tot ar trebui dati in judecata,ce-are sula cu prefectura?!

  • Ce mizerie de articol,nu-l cunosc pe om dar ce e scris aici pare rautate a unor ‘surse din cadrul colegiului”

  • Da, sunt de acord, reporterul e de kkt! Sa mai urce dom profesor beat la volan! In rest, ce conteaza ca putea sa omoare pe cineva?!?…

  • bai, vasileeeee

    „i se creaza” – bravo, Vasile!

  • E singurul care putea? :)) e plina fituica asta de betivani care puteau,particularitatea ‘cazului’ e ca persoana-n cauza arata bine,vizibil are bani si de ce sa nu-l taxam putin ?! si mai e si la liber pe facebuci i-a crescut cota simtitor dac-o mai avea nevoie de asa ceva

  • De ce nu faceti un efort sa ganditi logic ? Nu ai voi sa te urci in autovehicul dupa ce ai consumat bauturi alcoolice. Un profesor nu are ce cauta in … piscina cu elevele daca nu sunt insotite de parinti. La alcool , individul are fantezii. Profesorul este profesor, are un statu anume si niste reguli de respectat. Iata de ce invatamanul a decazut atat de mult. Olimpiadele si balaclaureatul sunt pref in ochi.

  • Părinții și au dat acordul pentru a își lasa copiii in excursie și au apreciat pozele întotdeauna. Facebook ul e pentru toti și au și ei acces. Este treaba părinților sa comenteze dacă are sau nu are ce cauta ,, un profesor in piscina cu elevele “.

  • nu mai exista nici un statut,fac schimb de flora bacteriana la greu

  • Pozele postate de domnul profesor pe Facebook sunt special pentru părinți și nu s a auzit niciodata de vreun părinte sa comenteze, ba chiar apreciau pozele și mulțumeau pentru acestea. In plus erau și destui părinți care veneau in excursiile organizate de dumnealui.

  • …da’ chiar asa….nu mai are voie profesorul sa stea cu elevele in piscina….Trecand un pic prin invatamant, pot sa spun ca ispita este foarte mare si mai pot sa spun ca in realitate se intampla mult mai multe. Mai grav, dpv moral, este urcatul la volan 0,9 in aerul expirat si 2,2 in sange. Dar cineva, totusi, l-a vrut demolat.

  • Elev Negruzzi

    Domnul Nechita e profesorul meu de 8 ani si pot spune ca e un om dedicat cu un caracter genial care isi rupe din timpul liber sa vina la scoala in afara programului pentru meditatii. Sub nicio forma nu s-au intamplat cele enumerate in taberele de matematica, doar informatii false care distrug imaginea unui om.

  • Articol mizerabil, scris de un reporter plictisit

  • De cand nu are voie omul sa stea intr o piscina publica cu elevii intr o tabara? Vi se pare gresit ca e profesor, dar daca era alt barbat in piscina publica cu paharul in mana erati ok cu ideea..

  • Nu va mai dați de gol fanteziile bolnave prin comentarii. Aveți impresia ca dacă voi sunteți niște pedofili libidinosi toți sunt așa. “Individul la alcool are fantezi” dacă tu ai fantezii cu minore du-te si preda-te singur la poliție ca e grav. Iar celălat care a trecut prin învățământ si ispita este mare, sper ca nu mai ești in acest sistem si sa nu mai afirmi ca si altii au mentalitatea si bolile tale mintale.

  • Pot sa afirm; am spus ce am vazut atunci cand am lucrat putin in invatamant. Mentalitate, boli mintale,….esti un incepator?

  • Domn profesor

    Observ ca sunt mulți oameni cu probleme majore pe lumea aceasta… Cum adică:” domnul profesor nu a făcut nimic din lucrurile enumerate menite sa ii strice imaginea”?! Care „lucruri enumerate?” ! Eu vad ca e un singur lucru scris aici : a urcat băut la volan și a făcut un accident. Iar domn profesor a recunoscut!!! Adică… Despre ce vorbim?!?

  • Vorbim despre titlul articolului. Cum sa îți permiți, ca ziarist al carui articol influentează opiniile și ceea ce cred cei din jur, sa insinuezi ca profesorul ar atenta la siguranța unor eleve. Ar fi trebuit sa te uiți pe Facebook la postare acum vreo câteva ore sa vezi ce se ziceau de aceste eleve, ca “ridica coada” și ca “stau in p**a profesorului”. Acest articol nu a căutat sa expună un adevăr, ci sa instige la ura, motiv pentru care a și adăugat atâtea poze cu eleve. Da ce sa faci, normal ca Romanu pune botu. In loc sa se expună adevarul in privința accidentului, ați stat ca prostii și ați creat imaginea falsa a unui om periculos și de neîncredere. Învață sa citești calumea.

  • Anonim 729, ce înseamnă să insinuezi?! Ce scrie în titlu și în text?! Eu pot zice: „măr!” și tu poți zice ca nu știu ce am „insinuat”… Ce scrie?! Ca nu vorbim pe ce înțelegi tu! Scrie ca a urcat băut la volan, a comis un accident și a fost condamnat. Da?! Și, atunci, care e problema ta?!

  • Acest om este un profesor extraordinar și o persoana excepțională. Nu mai credeți tot ceea ce cititi pe internet de la o publicație care este cunoscuta ca răspândind minciuni!

  • Acest profesor este un om extraordinar! Si ce daca a condus baut?! Si ce daca a facut accident?! Si ce daca putea sa omoare pe cineva?! Numai minciuni raspanditi!

  • Domnului Chiprian Nedelcu cu dragoste!

    Domnu’ Chiprian, da’ chiar așe bre’? Nu poți scrie ceva din (pre)puțul gândirii dumitale și alegi să scrii articole la comandă? 😄😄
    Se pare că nu prea poți, e mai ușor și la îndemână să te prostituezi cu „sursele din cadrul colegiului”. Da’ na’, faci și tu un ban cinstit, că jurnalism nu poți face cu hârtia de la Facultatea de litere!
    Iete că ai făcut și tu cu articolașu’ ăsta, cu senzaționala știre, bănuți de-o ciorbă și-o friptură! 😄
    În afară de niște bănculețe răsuflate luate cu copy-paste și trântite pe feisbuc, mai știi să scrii ceva? Ceva inteligent, venit de la un „eminent” al Facultății de Litere!?
    Apropos, nu vrei să-ți postăm rezultatele examenului de licență ca să „se” râdă puțin lumea? 😄
    Așa „jurnalist”, așa ziar! Capu’ mic și mintea stă lejer!
    La mintea ta mai pui 2 bani și cumperi o cretă. Din aceea cu care scrie profu’ de mate’ pe tablă.
    Domnului Chiprian, un izvor nesecat de bancuri, cu dragoste! 😄

  • pentru toti comentacii anonimi

    47.142 de vizualizări, 50 de comentarii. Multa sanatate! 😉

  • Ma mira mereu cand vad cati bolnavi comenteaza pe acest sait… Sunt unii mai prosti decat permite legea! Astia ar trebui sa fi fost castrati de mici, sa nu se reproduca… Din pacate, ei consuma resursele naturale ale oamenilor normali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *