Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre criza din industria și infrastructura energetică și necesitatea ”naționalizării” resurselor strategice 
Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre criza din industria și infrastructura energetică și necesitatea ”naționalizării” resurselor strategice 

Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre criza din industria și infrastructura energetică și necesitatea ”naționalizării” resurselor strategice 

09 ian. 2023, 18:50, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

În cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, profiler-ul H.D. Hartmann a trasat cu linii fine calitățile unui reprezentant statal demn de a conduce un popor. Iar printre caracteristicile principale se numără iubirea de țară și păstrarea intereselor naționale cu orice preț, ceea ce președintelui Klaus Iohannis îi lipsește cu desăvârșire.

Profilerul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre caracteristicile ce ar trebui să definească un bun conducător de țară. Deși deseori auzim fraza ‘vrem o țară ca afară’, guvernanții noștri nu par să le urmeze exemplul, ci doar ordinele și interesele proprii. Celebrul profiler atrage din nou atenția asupra vizitei inopinante a președintelui Maia Sandu din acest weekend la Oradea. Amintim că fata în ‘adidași albi’ s-a întâlnit cu Ilie Bolojan, detaliile acestei întrevederi fiind secrete.

„Dacă Iohannis face greşeala de a refuza rotativa şi se bagă el, în acel moment PNL-ul nu mai dă preşedinţia României 10 ani! Dacă îl lasă pe Iohannis să îşi impună guvernul lui din nou, să-şi numească el pe cine vrea el, PNL merită să fie scos din istoria țării! Slugărnicia trebuie să dispară!

Restatalizarea energiei, rescrierea Constituției, că ne trebuie o nouă Republică.. pentru că Iohannis linge Europa şi Europa ne umileşte an de an.

Predoiu este cotat ca fiind unul din cei mai buni miniştri din Europa. A reuşit să scoată România de pe lista MCV, să anuleze infamul instrument, ar trebui să i se ridice statuie! Este unul dintre cei mai buni miniştri ai Justiţiei din Europa! Bineînţeles că Ciucă nu i-a mulţumit, iar Iohannis ca fiind cel mai arogant om din România, că nu îl pot numi preşedinte, nici măcar nu l-a sunat.. dacă o făcea pentru Germania, sunt convins că îl suna.

Dacă Iohannis intervine, PNL merită să plece acasă cu toţii. Cu Bolojan şi Maia în frunte! Un mare deranj s-a creat cu vizita acestei cuconițe rusofobe la Oradea. Bolojan este obligat să ne spună ce face el la Chişinău. Eu ştiu că mulţi îl vor pe Bolojan ca preşedinte, dar trebuie să ne explice ce face cu sorocista şi globalista Maia Sandu. Să nu ne trezim că ne face mai rău decât ne-a făcut lingătorul de clanţe Iohannis.

Bolojan are foarte multe secrete, iar candidaţii nu au voie să aibă secrete. Deci, Bolojan, apucă-te şi dă cu subsemnatul ce faci cu sorocista Maia Sandu. Poate bagi România într-un rahat şi mai mare cu Maia Sandu. Pe ce filieră ajung rusofobii la Bolojan, ce filiere sunt folosite împotriva naţiunii române, ca un potenţial candidat liberal să îl ia şi să îl pupe Maia Sandu. Foarte important! Ca să înţelegem dacă sunt pentru România sau împotriva ei”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Naţionalizarea din Germania nu a avut un scop nobil”

Totodată. H.D. Hartmann a discutat despre restatalizarea României, naționalizare și reintroducerea interesului român, noțiuni care ar trebui să ocupe primul loc în agenda președintelui Iohannis și a premierului Nicolae Ciucă. Cu toate acestea, faptele celor aflați în fruntea țării lasă de dorit, ca întodeauna, ei fiind preocupați de propriile interese și conexiuni.

„Eu cred că noi trebuie să facem ca Germania când a naţionalizat Gazprom din Germania şi văd că nu a mai urlat nimeni. Domnul Iohannis nu a urlat ‘jos comunismul din Germania!’. Naţionalizarea din Germania nu a avut un scop nobil, nu a venit în sprijinul Ucrainei, doar a ajutat menţinerea puterea Germaniei asupra Europei. Menţinerea hegemoniei. Vă reamintesc că Ungaria are o lege, care îi permite să numească peste noapte preşedinţi de companii peste cei de la multinaţionale, pentru a menţine producţia internă. Este o lege care permite Ungariei să îl dea afară pe nen’tu de la Raiffeisen pentru a asigura stabilitatea Ungariei.

Nu înţeleg România, de ce îi este frică să îşi apere interesele şi interesele poporului său. Am vazut Hurezeanu nu a apărat interesele poporului său. Toate statele îşi văd de interesele sale, numai Iohannis nu îşi vede de interesele României. El, Ciucă şi restul.

Da, restatalizarea României, reintroducerea interesului naţional ca interes primordial! Stoparea plecării profiturilor din România! Mai mult decât atât, obligarea proprietarilor de pământ români, să nu mai vândă.  În occident nu se vând pământuri domnilor, nici în SUA! Vrem o țară ca afară, nu? Naţionalizarea resursei agricole. Ia să vedeţi, cei care vor să facă afaceri în România, vor rămâne, restul, hoţii, vor pleca!

Asta înseamnă restatalizarea României şi bineînţeles, să nu mai votăm niciodată un Iohannis şi un Băsescu. Un golan din Constanța şi un neica nimeni din Sibiu, din cauza cărora România a pierdut 20 de ani!

Suntem membri UE ca stat naţional, nu ca vânduţi! Suntem membri UE ca armata naţională, nu ca slugi! Rămânem acolo, bineînțeles că rămânem acolo, că asta e vocaţia naţională, dar asta nu înseamnă că trebuie să se suie pe noi Suedia sau mai ştiu eu cine.

Uitaţi-vă ce se află în jur! Nu veţi vedea nici un stat care să aibă un Iohannis care să lingă tot ce se află în jur. O asemenea trădare politică, economică, socială, culturală la nivel naţional! Asta înseamnă să fii român, să pui interesele României pe primul loc! Meseria de a fi român este de a pune România prima! Nu cum face Ciucă, Iohannis, Trabucel sau Popescu-energie! Asta ne trebuie! Şi ne va lua ani până să refacem statalitatea României!”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *