Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE a prezentat ultimele detalii legate de Războiul din Ucraina – VIDEO
Profilerul H.D. Hartmann, în

Profilerul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE a prezentat ultimele detalii legate de Războiul din Ucraina – VIDEO

28 dec. 2022, 18:20,
BZI.ro, în Actualitate

H.D. Hartmann a prezentat în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE ultimele detalii care ne-au scăpat în ceea ce privește războiul ruso-ucrainean. Cunoscutul profiler a atras atenția totodată și asupra gesturilor președintelui din Republica Moldova, Maia Sandu, care nu prevestesc nimic bun. H.D Hartmann atrage atenția că ceea ce face acum „fata în adidași albi” o să atragă Moldova într-o situație similară cu cea a Ucrainei, iar România se va trezi cu tancurile rusești pe Prut.

Profilerul H.D. Hartmann în „Dezbaterea Zilei”

Analistul politic H.D. Hartmann a discutat în penultima ediție a emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre situația războiului din Ucraina ce stă să se extindă spre teritoriul Moldovei, dacă președintele Maia Sandu va continua să adopte principiile de guvernare ale lui Volodimir Zelenski.

„Ucraina joacă un joc pe care eu nu l-am înţeles, nici diplomatic… Dar eu nu l-am înțeles pentru că sunt același produs de vin prost cum e Maia Sandu. Sunt aceeași generație de analfabeți, toți! Ce vrea ăsta? Ăsta vrea să spună că vrea pace, vine cu nişte condiţii imposbil de acceptat, pe care nu o să le accepte nimeni! Nici Transnistria nu va accepta să fie condusă de Maia Sandu, care, atunci când îi vine ei, se mai duce la Iohannis să mai găsească câte un glonte să împuște un rus. Au o manie domle ăștia, nu sunt întregi la minte! Ca la Ion Antonescu, cu evreii și cu romii, și cu rușii. Dacă eşti prieten cu demenţi, eşti și tu dement! Dacă eşti prieten cu Zelenski, madam Maia Sandu, eşti și tu ca el! Și ajungi în aceeași groapă a istoriei! Terminați cu tâmpeniile și gândiți-vă pentru interesele naționale ale Moldovei!

Și nu uitaţi că din sărăcia noastră vi se dă curent electric! Luați în considerare și interesele României! Nu să mă trezesc cu tanc rusesc pe Prut că vrei să faci tu pe-a democrata! Pe-a mincinoasa democrată! Mâine o să zici de evrei, Maia Sandu, pomâone de țigani, răspoimâine de români… Neonazismul aşa începe! Sunteţi în linia lui Hitler când faceţi aceste lucruri! Nu sunteți în linia UE!

Ce vrea cu pacea? Vrea să vină el cu tembelismele lui și să arate că rușii nu vor pace! Asta vrea, e o minciună! Cine îl mai crede pe Zelenski? El s-a dus în SUA ca să îşi salveze poponeaţa, a lui şi a lui nevastă-sa! Pentru că vor să îl dea jos în Ucraina, s-au săturat să moară ca proștii pentru tembelismele de tip Maia Sandu a lui Zelenski. Aşa se întâmplă, se moare când ai regi incapabili să înţeleagă!

Zelenski şi-a băgat tara în război şi acum plânge ca un şef de bar de streaptease, îmbrăcat ca unu care stă la poarta barului de streaptease… cu mușchi pe el, se dădea el mare în fața Congresului… Ca să ce, mă? Crezi că americanilor le pasă că soldaţii tăi mor cu zecile de mii? Maia Sandu, tu crezi că îi pasă Germaniei sau Franței? Te înşeli amarnic! Nu-mi pasă nici mie! Decât din punct de vedere al siguranței naționale a României îmi pasă de tine!

Tu nu exiști ca șef de stat să spui ceva, tu nu ai ce să spui, ai dovedit-o! Aşa şi Zelenski, ce să ne spună? Că-mi interzice drepturile minorităților naționale de a studia în propria lor limbă? Asta e Europa? Asta e democraţia ucraineană? Mă lipsesc de ea, nu am nevoie de ea!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „România nu are să îți dea arme şi soldaţi!”

H.D. Hartmann a atras atenția asupra faptului că deciziile luate de președintele Maia Sandu, ce se declară o democrată și o propagandistă a valorilor europene, o să atragă Moldova într-un conflict cu Rusia cât mai curând.

„Ăsta e militarismul, Maia Sandu, care te așteaptă! Minciuna ta nenorocită!  Îţi vei distruge tara, îţi vei băga poporul moldav în război şi vei fi direct responsabilă de morții ei! Rusia nu mai iartă! Căci nici SUA nu mai iartă!

Pe noi ne-au insultat cu Schengen-ul şi credeţi cuiva, că îi pasă cuiva de ucrainenii şi ruşii morţi? De viitorii moldoveni morţi? Credeţi că îi va pasă cuiva din Occident de România? Treziţi-vă! Schengen-ul a fost umilința finală și s-a întâmplat datorită lor! Datorită unor indivizi ca ei!

Maia Sandu, ce ai cu ruşii din Moldova? Mie să îmi explici de ce în 25 de ani, Occidentul nu ţi-a adus înapoi două judeţe? Vrea pace… Zelenski nu vrea pace, a spus-o clar, războiul va dura cât va dori el. A spus-o şi Biden. O absolută batjocură de lideri avem, de teapa lui Maia Sandu, Biden, Zelenski… care vor război.

Maia Sandu, îţi doresc să dispari, pentru că vrei să bagi ţara ta în război! România nu are să îți dea arme şi soldaţi! Asta aţi ajuns, nişte cerşetori, din Ucraina măreaţă, din grânarul Europei, un cerşetor s-a dus la Washington! Asta vrei să ajungi, Maia Sandu? Iresponsabil-o! Vrei să îmi aduci tancuri pe Prut? Toţi sunteţi nişte iresponsabili, cu Biden în frunte!

Ce pace, că doar el a băgat țara în război! Dacă se băga Minsk 1 şi 2, nu aveai război. Dar se putea ca extrema dreaptă de la Kiev să recunoască dreptul ruşilor de a vorbi limba rusă la ei acasă? Vreţi un război la noi cu Rusia în Moldova? Dacă asta e democraţie, dragi moldoveni, lipsiţi-vă! Pentru că Maia Sandu distruge Moldova!”,  a conchis H.D. Hartmann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *