Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D.Hartmann, despre Laura Codruța Kovesi: „Eu cred că este pusă să spele „mega-afacerea” vaccinurilor și nimic altceva! Să fim serioşi, se pune cineva cu Pfizer?” – VIDEO
Profilerul H.D.Hartmann, despre Laura Codruța Kovesi: „Eu cred că este pusă să spele

Profilerul H.D.Hartmann, despre Laura Codruța Kovesi: „Eu cred că este pusă să spele „mega-afacerea” vaccinurilor și nimic altceva! Să fim serioşi, se pune cineva cu Pfizer?” – VIDEO

17 oct. 2022, 17:23, 3 ,
în Actualitate

Astăzi, 17 octombrie 2022, a continuat seria edițiilor BZI LIVE alături de jurnalistul H.D.Hartmann. Printre subiectele importante dezbătute în această emisiune s-a regăsit și cel al Laurei Codruței Kovesi. Aceasta a transmis că aceasta ar ancheta afacerea achiziției vaccinurilor anti-Covid-19 doar pentru a „spăla-o”.

„Kovesi în România avea tribunalele în mână. Dacă procurorii ei te acuzau te duceai mulţi ani în puşcărie. Acum, acolo nu are tribunale. Va trebui să o judece nemţii. Face dosarul şi îl trimite. Fiind corupţie, eu mă tem de altceva. Să nu fie ca la Ciucă. Un judecător a zis că nu e plagiat şi după 3 zile a ieşit la pensie. Să fie o anchetă de forma lui Kovesi care va spune că nu e corupţie şi să o spele prin această anchetă”, a transmis H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Ce spune H.D.Hartmann despre ancheta făcută de Laura Codruța Kovesi

Analistul politic H.D.Hartmann afirmă faptul că cel mai probabil, Laura Codruța Kovesi este pusă să ancheteze afacerea vaccinurilor împotriva coronavirusului pentru a rezolva acest scandal, în favoarea Pfizer. De asemenea, profilerul susține că absolut nimeni nu se poate atinge de compania farmaceutică deoarece este extrem de puternică.

„Kovesi a mai făcut acest tip de anchetă. Eu la Kovesi mă aştept ca ea are foarte multe „succese” în lupta anticorupţie în Europa. În România a găsit pe un nene de la Giurgiu într-o speţă care există deja. S-a dus în Ucraina să se dea ea deşteaptă, procuroarea a fost dată afară de Zelenski. Se apropia foarte mult de furturile imense. Kovesi s-ar putea să o spele de von der Leyen şi să spele interesele Pfizer în Europa. Nu o veţi vedea pe Ursula ieşind cu cătuşe la mâini din biroul său. Kovesi nu va îndrăzni să se aproprie la 1000 de km de sponsorii ei: Franţa şi Germania. Ăştia doi i-au făcut statuie în România. Ce va face Kovesi când Europa nu va mai există? Familia Porsche are Volkswagen a anunţat că se va muta cu producţia din Germania în SUA din cauza costurilor. În momentul în care va începe dezindustrializarea Europei, Kovesi va răspunde acuzaţiilor”, a menționat Hartmann.

De asemenea, jurnalistul a menționat că el nu o vede bine pe Laura Codruța Kovesi pentru că aceasta a mai fost implicată în situații de acest gen și nu a avut succes. Mai mult decât atât, Hartmann susține cu vehemență că România va onora contractul vaccinurilor anti-Covid-19 și va achita suma integral.

„Eu nu o văd bine pe Kovesi în situaţia asta. Zeci de mii de romani şi-au pierdut locurile de muncă ca Kovesi îl aresta pe patron şi închideau fabrica. Credeţi că Kovesi va avea tupeu să se atingă de Pfizer? Pfizer da jos Guverne dacă vrea. Nu se atinge nimeni de Pfizer. Kovesi va linge pe la Pfizer. Ei nu îi vor da niciun document. Pfizer nu e UE. La Pfizer nu merge. Europa va plăti miliardele la Pfizer, în orice mod. Şi România va plăti contractul semnat de Citu. Să nu îşi imagineze nimeni. Poţi avea 7000 de Kovesi. Se vede ce-a lăsat în urma ei, un dezastru judiciar, moral, politic, a distrus conceptul de procurori cinstiţi, tot. Crezi că o să o lase în Europa să lase la fel? Peste 6 luni, 1 an că va zice Ursula că nu există nicio problemă”, a conchis H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann menționează că afacerea anchetată de Laura Codruța Kovesi nu va fi rezolvată în interesul României. De asemenea, jurnalistul a discutat în ediția BZI LIVE și alte probleme ale țării.

Comentarii
  • S-ar putea. In primul rand ca lck este o sluga, care face ce i se spune si intradevar cine se pune cu pfizer, sau cu ursula?

  • Mare gogoman esti. Mananci caca non stop, mai rau ca maruta sau antenele.

  • Mai nou in „ziare” nu se mai dau stiri. Se dau pareri personale a unor pseudo-jurnalisti. Felicitari. E din ce in ce mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *