Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D.Hartmann, atac la Nicolae Ciucă, Virgil Popescu şi Lucian Bode: „Îi avem pe acești mediocri în Guvern! Asta se vede și în modul în care este condusă ţară!” – VIDEO
Profilerul H.D.Hartmann, atac la Nicolae Ciucă, Virgil Popescu şi Lucian Bode:

Profilerul H.D.Hartmann, atac la Nicolae Ciucă, Virgil Popescu şi Lucian Bode: „Îi avem pe acești mediocri în Guvern! Asta se vede și în modul în care este condusă ţară!” – VIDEO

17 oct. 2022, 16:35,
BZI.ro, în Actualitate

Analistul politic H.D.Hartmann a fost prezent într-o nouă ediție BZI LIVE, programată astăzi, 17 octombrie 2022, de la ora 14.30. Profilerul s-a arătat de-a dreptul revoltat de faptul că România este condusă de mediocri precum premierul Nicolae Ciucă, ministrul Energiei, Virgil Popescu și ministrul MAI, Lucian Bode.

Jurnalistul a transmis că oamenii buni și competenți sunt dați afară, iar pe posturi sunt ținuți indivizi care plagiază și nu au habar să conducă un minister.

H.D.Hartmann, atac la Nicolae Ciucă, Virgil Popescu și Lucian Bode

Jurnalistul H.D.Hartmann a făcut dezvăluiri importante la BZI LIVE, despre cum ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a fost dat afară pentru că a fost acuzat de plagiat, însă ministrul Energiei și premierul Nicolae Ciucă nu. De asemenea, Lucian Bode a semnat un contract cu BMW pentru ca Poliția Română să primească 600 de autoturisme și nu a fost tras la răspundere de absolut nimeni.

„Îl dăm afară pe Cîmpeanu, omul şi academicul onest pentru a avea aceşti mediocri. Mania aceasta uluitoare a doctoratului nu a început astăzi. Mânia de a avea doctorat a fost legiferata. Dacă vrei să fii şef trebuie să ai doctorat. Nu ştiu câţi şefi de stat din lume au avut doctorate. Această mânie a furtului academic a cuprins şi România. Ne-am trezit cu tot felul de indivizi de acest gen. În Armată Romană am avut un lucru grav. Doctoratul în ştiinţe militare se dă când eşti căpitan, nu general. Şi-a dat doctoratul şi după 2 ani şi-a dat masteratul în SUA. Nu poţi asta. Îţi dai seama că bine avea el în idee valoarea doctoratului sau în România. Nu-l interesa, a fost dat pe sub masă. Nu ştiu de acest Popescu de la Peco. El a fost şef de staţii peco prin Mehedinţi. Nu ştiu ce minte are, are în CV că este profesor şi preda. Dacă preda cum a făcut economia în România să plece acasă. Şi ginerele sau e băgat în golanii.

De Bode ce să mai aflu, că şi-a dat doctoratul după ce a cumpărat 600 de BMW-uri de la german. Îşi pune Poliţia să zică că licitaţia a fost curată. Nimeni nu zice, dar a fost cu dedicaţie. Când s-au pus caracteristici tehnice, special să elimine concurenta comercială. El stătea în faţa Guvernului cu o pancartă, de nu a găsit muncitori români de la Ford şi Dacia. Să fim serioşi. Aceasta mediocritate care pute, să scrii o carte prin care şi-a luat un grad universitar, nu ştiu. Ne dovedeşte corupţia acestui individ. De la Bode nici nu mă aşteptam la altceva. A zis să trăiţi unui ministru german. Sigur că avem o problemă, dar îl dăm afară pe Cîmpeanu. Şi punem pe una care s-a împiedicat când a depus jurământul. Neamul ei nu a auzit de ea, mă-sa nu a auzit de ea. A făcut o plecăciune până la pământ în faţa lui Iohannis. Unde îi găsiţi pe ăştia toţi? Dacă eu aş vedea aşa ceva, i-aş spune că au o problemă. Unde ai văzut tu soţie de preşedinte în rochie roz. Au probleme de croitori. Au nişte imagini false despre ei. Cine să aibă respect faţă de tine?”, a transmis H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

Nu în ultimul rând, Hartmann afirmă că prim-ministrul Ciucă nu și-a apărat niciodată țara, ci a ascultat de ordinele străinilor.

„Ne-am trezit cu ministrul Educaţiei fără a fi membru de partid, nu e produs a niciunui mecanism. Este luată de Iohannis şi pusă ministru. Aşa e şi Ciucă. Nu e produs politic. Nu au făcut nimic în viaţa lor. Ciucă s-a dus să facă cariera prin atacarea unui popor care nu a făcut nimic României. El nu şi-a apărat tara, ci a ascultat SUA. El nu a apărat poporul român”, a închis Hartmann.

H.D.Hartmann s-a arătat revoltat de nedreptate care este comisă în țara noastră și i-a atacat pe Nicolae Ciucă, Virgil Popescu și Lucian Bode. De asemenea, acesta a dezbătut scandalul în care a fost implicat ministrul Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *