Prima pagină » Actualitate » Profiler-ul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE: „Astăzi, Elon Musk a privatizat NASA doar că China se luptă cu el…! Chinezii sunt mai puternici ca SUA la nivel satelitar…”
Profiler-ul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE:

Profiler-ul H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE: „Astăzi, Elon Musk a privatizat NASA doar că China se luptă cu el…! Chinezii sunt mai puternici ca SUA la nivel satelitar…”

04 nov. 2022, 17:20,
BZI.ro, în Actualitate

Profiler-ul H.D. Hartmann a vorbit în emisiunea BZI LIVE despre acuzele SUA la adresa Chinei în ceea ce privește lansarea în spaţiu a ultimului modul al staţiei sale orbitale. Precizăm aici că statul chinez a lansat zilele acestea cea mai puternică rachetă a sa, Long March 5B, cel de-al treilea modul al stației spațiale care va ajunge la destinație după 13 ore.

Acest al treilea modul, Mengtian, cântărește 20 de tone și este ultimul al stației care, după câteva realinieri, va avea formă de „T”. Stația chineză este menită să funcționeze minim 10-15 ani și va cântări 66 de tone, de câteva ori mai puțin decât Stația Spațială Internațională ce are o greutate de 465 de tone.

„Cosmogonia, în cultura fondatoare a unui stat este foarte importantă, pentru că dă principiile de a nu te uita în noroiul în care calci, ci în stele.

Şi China a înţeles acest lucru, este fondată de mituri. SUA nu are importanţă pentru ea. Mitul contează, cosmogonia, cu cât urci”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

În noua ediție BZI LIVE, H.D. Hartmann a discutat despre lansarea în spațiu de către China a ultimului modul al stației sale orbitale și cum a înfuriat această acțiune Statele Unite ale Americii. Menționăm că acest modul urmează să fie folosit în special pentru experimente științifice și va găzdui, printre altele, și un braț robotic. Așadar, cu acest prilej, invitatul a menționat cea mai importantă idee a acestui eveniment, și anume cosmogonia. Precizăm așadar, cum cosmogonia, care este o ramură a astronomiei care se ocupă cu studiul originii și evoluției corpurilor cerești și al sistemelor de corpuri cerești, devine piesa de șah cea mai importantă în acest joc al marilor puteri.

„Eu cred că acolo dialogul e mult mai complicat. Sunt mai multe puteri ale lumii care istoric au avut cosmogonia în sânge: Egiptul antic, Rusia, China, care avea deja ceasuri cu apă acum 2500 de ani, citea secunda.

Cosmogonia, în cultura fondatoare a unui stat este foarte importantă, pentru că dă principiile de a nu te uita în noroiul în care calci, ci în stele.

În 1960 când Kennedy dă ordin de a trimite primul om, primul câine în spaţiu, era pentru că se afla într-o luptă cosmogonică. Şi culmea, că americanii nu aveau nici o treabă cu cosmogonia.

Deci, s-o luăm pe rând. Un cosmogonic a creat NASA. Iar astăzi, Elon Musk a privatizat NASA, iar Facebook a privatizat şi el un pilon al statului american, care e comunicarea. Deci toţi aceşti miliardari au privatizat aceşti piloni americani.

Şi civilizaţia chineză are cosmogonia în sânge.

Apoi, un satelit trimis în ’78 parcă, are vocea hârşâită a lui Nicolae Ceauşescu şi scris un mesaj în limba română. Acel satelit a părăsit de mult sistemul solar. Dar limba română este în acest moment spaţială. Avem şi primul poet cosmogonic, Mihai Eminescu. Salt civilizațional pe care mulți și l-au dorit.

Acum, China se lupta cu Musk, nu cu SUA. El după ce a cumpărat NASA, s-a dus pe Marte. Primul umanoid vrea să se nască la el, în corturile lui. NASA – „Never a straight answer”, „Niciodată un răspuns adevărat”.

China se luptă acum cu viitorul patron al spaţiului. China este a doua țară ca putere satelitară din spaţiu. Dar ştiţi cine e prima putere satelitară? Elon Musk. Are mai mulţi sateliţi decât Rusia şi SUA la un loc.

În anii de pandemie, când pe noi ne închideau în case, China a realizat că problema ei va fi dublă. Lăcomia statului american şi încercarea statului de a-şi menţine hegemonia, şi pe de altă parte, ridicarea puterii lui Musk. Căci ce face el? China ar negocia mai uşor cu Musk. Şi-a făcut Starlink-ul, internet cu satelitul, civilizaţia marţiană, e foarte important. Este echivalentul apariţiei zeilor în fondarea poporului. Musk lucrează în mitic. Neuralink, este legătura intrisecă între corpul uman şi această inteligență artificială. Ce vrea Musk să devină? Regele lumii. Dar mai mult, ce a făcut acum o săptămână? A cumpărat Twitter. Va fi Scânteia poporului peste 30 de ani, ziarul virtual. Deci Musk îşi construieşte prin privatizarea NASA, îşi construieşte mitul. Şi China a înţeles acest lucru, este fondată de mituri. SUA nu are importanţă pentru ea. Mitul contează, cosmogonia, cu cât urci”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „China vorbește cu zeii şi SUA dă cu piatra”

„Dont look up”, acesta e principiul. Și aceste dezvoltări tehnologice şi financiare, o ţară întreagă prin baza unui mit fals al lui Dracula, Musk a reuşit să mintă întregul glob. Vă daţi seama ce va face când va uni tot ce a cumpărat şi a dezvoltat în ultimii ani? Şi China a înţeles asta. SUA este epoca de piatră şi se comportă primitiv, pe când Musk, lucrează la nivelul spaţial, de unde va putea domina planeta. Şi China asta face. Îşi construieşte instrumentele necesare pentru a controla planeta.

China trebuie să îşi găsească acest drum. Şi Rusia trebuie să îşi găsească acest drum. Şi bineînţeles că americanii se revoltă dacă nu li se arată ce se întâmplă. Ei atâta ştiu, cu bâta, cu piatra. Nu poţi să vii să ne dai lecţii din epoca de piatră.

Şi este reală această luptă, ce se întâmplă între atacurile isterice ale lui Zelenski şi râsetele de la Moscova. Să nu credeţi vreo clipă că SUA este capabilă să îşi refacă hegemonia de epocă de piatră.

Ceea pe mine mă miră este ca SUA şi-a pierdut subtilitatea. Ceea ce ei făceau cel mai bine în Războiul Rece. Aruncarea în aer a două ţevi de gaz care erau cruciale pentru stabilitatea Europei sunt identice cu subtilitatea ăluia de sfarmă piatra. De aici ne dăm seama ce nivel politic au aceste două state, ce involuţie au. La China, problema fundamentală este că dialogul ei, chinezii vorbesc de o putere spaţială şi vorbesc de Musk, nu de SUA.

Şi noi vom trebui să denuclearizăm spaţiul, ca nu se ştie ce au făcut americanii acolo şi ne trezim cu rachete nucleare ce vin din spaţiu. Pentru că ei sunt capabili, că ei mereu au ascuns ce au făcut.

China vorbește cu zeii şi SUA dă cu piatra. De aia China refuză să dea acces, pentru că americanii vor spiona, nu vor respecta înţelegerile. Americanii nu au respectat niciodată acordurile internaţionale. Spre exemplu, acordul din Ucraina. Nu ai ce să discuţi. Ruşii îşi bat joc de ucraineni şi de americani când spun că vor pace. Şi răspunsurile primitive ale americanilor, de epocă de bronz, şi ruşii normal că îşi bat joc de ei. Dacă americanii nu ştiu să răspundă intelegent şi real la ceea ce a Putin a început de 10 ani, în acel moment îţi dai seama de involuţia lor. Şi Blinken, fiu de diplomat, a folosit-o pe Truss să arunce în aer o bijuterie… Blinken e la nivel de piatră şi bâtă. Aia nu e ţară care a evoluat în lume, ci care a involuat.

Trebuie să fim foarte atenţi la aceste mişcări. Statele adevărate cosmogonice, nu îşi vor privatiza niciodată politice tehnologice de spaţiu. SUA, nu o văd câştigând în această cursă a spaţiului. Şi să nu ne trezim că ne pică vreo bombă atomică în cap, că le-a căzut satelitul. Americanii sunt în stare de astfel de prostii”, a conchis H.D. Hartmann.

În cadrul ediției BZI LIVE din 4 noiembrie, H.D. Hartmann a vorbit și despre cum Liz Truss a fost victima unui atac cibernetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *