Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei” – programul BZI LIVE analizează ultima declarație a președintelui Vladimir Putin legată de armele nucleare – VIDEO
Profilerul H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei

Profilerul H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei” – programul BZI LIVE analizează ultima declarație a președintelui Vladimir Putin legată de armele nucleare – VIDEO

09 dec. 2022, 18:00,
în Actualitate

H.D. Hartmann a discutat la „Dezbaterea Zilei” despre ultima afirmaţie a preşedintelui Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor nucleare în contextul războiului din Ucraina. Având în vedere că toate statele au fost mereu cu atenţia îndreptată spe următoarea mişcare a Kremlinului, liderul rus a adus lămuriri.

„Putin, asta spune: ‘Bă, în acest moment, voi mai aveţi preşedinţia întreagă? Am bombă atomică, ştiu că o am, dar chiar credeţi că-s prost să o folosesc?!’”, a spus H.D. Hartmann la BZI LIVE.

H.D. Hartmann la „Dezbaterea Zilei”

Analistul politic H.D. Hartmann a explicat pentru emisiunea „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE ce înseamnă ultimă declaraţie a preşedintelui Vladimir Putin asupra utilizării de armament nuclear în desfăşurarea luptelor din Ucraina. Mai precis, un om de calibrul liderului rus este conştient de puterea pe care o deţine, şi nu o va folosi decât în cazul în care va fi provocat să o folosească.

„Vladimir Putin, a pus de fapt o întrebare: ‘băi eu am bombe atomice, dar nu-s nebun. Dar Biden mai ştie că are bombe atomice?’

Deci, în acest moment, avem o cu totul altă abordare. Şi pune o întrebare, ‘bă, eu sunt întreg la minte, tu mai eşti?’ Putin ştie că nu are cu cine discuta. Acest război dacă în forma asta continuă, duce la dispariţia UE. Avem o problemă cât casa. Intrarea în Schengen asigura un plus de securitate României.

Putin, asta spune: ‘Bă, în acest moment, voi mai aveţi preşedinţia întreagă? Am bombă atomică, ştiu că o am, dar chiar credeţi că-s prost să o folosesc?!’

Rusia este maşină de tocat carne în Ucraina. Şi asta spune Putin acum :’Voi sunteţi întregi la minte, să continuaţi să moară atâţia ucraineni?’

Este o lege nescrisă, istorică, şi sunt 3 state în lume, care au aplicat-o: ‘Teritoriul pe care l-ai luat cu sângele soldaţilor tăi, nu se dă înapoi!’ Dacă nu ştii istoria Rusiei, ce mai vrei mă, eşti întreg la minte? Rusia nu o să dea nici un teritoriu înapoi!Păi dacă nu ştii istoria Rusiei, nu ai cum să înţelegi mesajele lui Putin.

De aia mi-e teamă. Schengen-ul pentru România era un element în plus, de păstrarea siguranţei naţionale. Alt element de securitate în afară de NATO.

Dau ăia bombă în Ucraina şi rămâne Moldova fără curent. Păi ce independență ai,cucoană? Repet, uitaţi-vă la Moldova ca să puteţi înţelege unde poate ajunge România în câţiva ani, la semnarea tratatului între Rusia şi Ucraina! A fost mişcare rusească neutralitatea Moldovei, antiromânească! „, a spus H.D. Hartmann.

Cât despre clasa politica de la cârma ţării noastre, jurnalistul ne reaminteşte că tot străinii, într-un mod subliminal ni i-au propus, sub vechiul pretext că ‘tot ce e german, e de calitate’. Şi unde ne-a adus această gândire? Ne-am vândut țara pe nimic şi am ajuns cârpa Europei!

„Politicieni sănătoşi la minte şi la cap nu mai avem, toţi sunt slugi. Noi trebuie să scăpăm de trădarea care are loc astăzi. Să ştii că Occidentul ne-a sugerat subliminal să alegem un leneş. Iohannis este un leneş. Un incompetent, Cîțu, Orban, alt incompetent. Nu a muncit nicăieri în viaţa lui. Ciucă, voi ştiţi ce a lăsat la ministerul Apărării?!…Asta dovedeşte incompetență şi slugărnicie! Au trebuit să moară oameni arşi de vii şi nu ne-a explicat nimeni ce s-a întâmplat la Colectiv. Au trebuit să moară oameni ca să între ei la guvernare!

Ni s-au distrus oameni de afaceri din România, care oricum erau mai buni decât cei din Austria. Trebuie să ne uităm la începutul trădării din România, şi o să vedem o liotă de incompetenţi. Au împrumutat enj’de miliarde, şi unde sunt banii ăia? Ce să întâmplat cu ei? Şi stă Ciucă şi se uită prin buzunare că nu avem cu ce plăti pensii…

Noi trebuie să ne uităm la începutul trădării, să vedem ce chei au folosit occidentalii, că nu sunt foarte deştepţi. Băi, oameni buni, asta e trădare de ţară! În numele unor teorii conspiraţioniste că moare planeta, aruncăm cu supă pe tablouri ale unor mari pictori, în numele unor teorii niciodată dovedite… deci oameni buni, când am văzut scrisoarea acestor organizaţii ecologiste…. Băi suntem tâmpiţi?! Voi trebuie să vă uitaţi la toate aceste nivele ale tortului!

Ciucă nu a făcut niciodată parte, s-a dus să tragă cu mitraliera de pe un tanc, ca să ce? Să ajungă general! Că altfel pe scară valorică nu ajungea nimic! S-a dus să pupe bocancii americanilor! Individual, că nu s-a dus în numele poporului român, ci din motiv carieristice! Asta-i profilul lui Ciucă, a lui Cîțu, ţepar de bănci! A lui prăpăditul ăla de Orban! Dragnea era corupt, l-au băgat în puşcărie, îi scuipau maşina.. Sunt activiştii ăştia care iau bani din străinătate ca să nu facem aia, să nu facem aia… Îmi pare rău, asta e. Uitaţi-vă la etajele de tort să vedeţi cât de otrăvite sunt!
Şi uitaţi-vă la aderarea UE cum ne-am cedat suveranitatea teritorială! Nu există suveranitate partajată, există o singură suveranitate care nu se partajează! Atenţie mare! Iată de unde încep greşelile!

De asta trebuie declarație de suveranitate a României în interiorul Uniuniii Europene! Austria asta a făcut! Olanda asta a făcut! Austria şi-a bătut joc de o Europă întreagă şi iese Iohannis cu comunicatul ăla?! Voi i-aţi citit miorlăitura de slugă?”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Ieri a fost o zi a infamiei!”

Totodată, analistul politic H.D. Hartmann leagă respingerea cererii de aderare la Spaţiul Schengen a României, de nevoia de dovezi de securitate a Rusiei, având în vedere că Uniunea Europeană ar fi în stare de orice pentru a-şi păstra integritatea teritorială şi a nu risca să se implice într-un conflict mai amplu decât cel din Ucraina.

„Nu cumva semnalul că nu intrăm în Schengen, această golănie de stradă tipic austriacă… nu cumva e un semnal dat Rusiei? Că Europa e dispusă să dea dovezi de securitate Rusiei?

Iată unde suntem după 8 ani de Iohannis, după dezastrul acestui Iohannis? Iohannis nu mai pune mâna pe nimic, 2 ani de zile te plătim fără să mai faci nimic! Ciucă, s-a terminat! Uitaţi-vă la ce dezastru a lăsat Cîțu în spate! Deci preşedinţia Iohannis a murit ieri. Încetaţi să îi mai ascultaţi pe cei doi. Aceşti doi nu mai există.

Poporul român nu se va trezi până când nu va înţelege că ceea ce pierde prin aceşti neica nimeni pe care i-a impus Iohannis în 10 ani… Păi guvernul lui Năstase era o lumină, domnule… Că era el corupt, dar era o lumină! De când suntem în UE, noi tot în jos ne ducem. Păi vin străinii şi ne iau resursele, şi ne pun ei preţuri la curent şi la gaz… Cum dom’le, ăla finanţează o lovitură de stat, incită corporatiştii să iasă la o lovitură de stat si noi încă mai avem Raiffeisen Bank? Băi, păi austriacul trebuia să plece de aseară! Dar ce face Aurescu? Îl cheamă pe Hurezeanu, pe care nu-l ştie poporul român.. pe care nu-l știe nimeni, pentru consultări. Toţi austriecii trebuiau chemaţi dimineaţă la raport. Cât ai furat, de unde, tot! Dădeai afară ambasada austriacă şi olandeză, toţi! Mai vedem apoi când ne mai facem ambasadă!

Scrieţi pe Facebook? Cu ce ne ajută mă, că scrieţi pe facebook? Voi credeţi că îl interesează pe ministrul de interne? Pe cancelarul ăla austriac? Duceţi-vă, mă, la neamţul nemţilor din România! Aţi zis că Dancilă era analfabetă şi l-aţi votat pe Iohannis… şi dacă scrieţi pe facebook, ce faceţi, mă?!

Ieri a fost o zi a infamiei! Pentru o astfel de zi a infamiei SUA a intrat în Al Doilea Război Mondial! Ieri s-a trecut această linie roşie cu Austria!

Asta este rezultatul, oameni buni, când îţi baţi joc de o ţară! Zi de infamie rămâne! Noi nu l-am pus pe Iohannis pentru că era deştept. Ne-am luat după hegemonia europeană. Un neica nimeni! Nici astăzi nu are o relaţie clară şi corectă cu privire la antisemitismul din România, nici astăzi nu înţelege! Neamţ misogin, a insultă o pe Dancilă.. Neamţ misogin! Noi nu l-am votat pentru că era deştept!

Votul împotriva Bulgariei de ieri, tot împotriva României a fost, că eram la pachet! Să fie foarte clar! A fost o zi a infamiei şi România trebuie să răspundă pentru aceasta infamie!

Gata, din acest moment, ignoraţi-i pe aceşti doi indivizi! Gata, e timpul să răspundeţi acestei infamii cu o declaraţie de independenţă a poporului român în această Uniune Europeană!

Nu uita că Hurezeanu nu şi-a cerut încă scuze pentru scandalul din pandemie, când a trimis sclavii din România la sparanghel. Băi, noi suntem tâmpiţi? Chiar suntem cretinii lumii?! Ei, asta era o problemă pe care trebuia să o rezolve Iohannis! De acum, gata cu golania asta de stradă, denumită Austria!

De acum trebuie să învăţăm să fim naţionali în interiorul Uniunii Europene! Băi, şi i-am dat tot bă, numai să facă ceva! Dar nimic!”, a conchis H.D. Hartmann.

Analistul H.D. Hartmann a discutat despre aderarea la Schengen a României la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *