Prima pagină » Actualitate » Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Elon Musk vrea să aibă controlul financiar bancar virtual…!Când impui tuturor ceva se numește dictatură…!
Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE:

Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Elon Musk vrea să aibă controlul financiar bancar virtual…!Când impui tuturor ceva se numește dictatură…!

07 nov. 2022, 18:00,
BZI.ro, în Actualitate

H.D. Hartmann a discutat în cadrul ediției BZI LIVE despre Elon Musk și Dogecoin, o criptomonedă creată în 2013 dintr-o glumă, pe care miliardarul a luat-o în raza sa de interes. De asemenea, invitatul a abordat și subiectul scandalului achiziționării Twitter și cum ne afectează acesta pe noi, românii, având în vedere că sunt elemente care arată că rețeaua de socializare urmează a deveni forma supremă de manipulare mediatică din întreaga lume și că Musk ar încălca Drepturile Omului.

„De fapt scopul este crearea de fapt a unei bănci, a unui sistem global financiar care să se circumscrie unui alt sistem pălărie. Se va impune legea ca fiecare român să aibă un cont bancar. Iar asta este o dictatură.

Conform prostiei acestui Parlament român, această lege prevede ca până şi baba de 80 de ani, care nu are nici curent electric, va trebui să aibă cont bancar. Imaginaţi-vă aberaţia”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

La BZI LIVE, luni, 7 noiembrie, s-a discutat alături de invitatul H.D. Hartmann despre Elon Musk și Dogecoin, ce a fost una dintre primele monede altcoin și a fost creată ca un sistem de plată rapid și instant. Precizăm aici că logo–ul Dogecoin este reprezentat de binecunoscutul și popularul meme, Doge, folosind imaginea rasei de câini popularizate, Shiba Inu. În ciuda tuturor șanselor preconizate inițial, DOGE a devenit o criptomonedă de top pe piață, în principal datorită faimei de pe social media și accesibilității sale la o multitudine de date demografice din întreaga lume.

„Problema cu Musk este foarte severă, pentru că el are o făbricuţă de criptomonede. Eu m-am întrebat mereu de ce când are el nevoie de bani, creşte sau coboară Dogecoin-ul.

Deci Elon Musk, acum o săptămână, când a cumpărat Twitter-ul, a scos 44 de miliarde, dar nu din buzunarul lui. Ce, credeți că avea el atâția bani? El a pregătit o lovitură financiară cu săptămâni înainte, cu creşterea dogecoin-ul. Sunt sigură că această lovitură e pentru a afla câte conturi active există de fapt.

Domnul Twitter in chief a făcut o analiză coerentă şi strategia lui e bună. Cine vrea Twitter, să plătească 8 dolari.

De fapt scopul este crearea de fapt a unei bănci, a unui sistem global financiar care să se circumscrie unui alt sistem pălărie. Se va impune legea ca fiecare român să aibă un cont bancar. Iar asta este o dictatură.

Conform prostiei acestui Parlament român, această lege prevede ca până şi baba de 80 de ani, care nu are nici curent electric, va trebui să aibă cont bancar. Imaginaţi-vă aberaţia.

Toate aceste măsuri, că monezile alea nu au nici o acoperire în aur, în valori, vor să impună banca mondială de monede electronice, care să preia conturile curente ale cetăţenilor lumii. În acel moment aţi devenit sclavi cu toţii.

Deci este foarte clar că mişcarea lui Musk nu este să elibereze exprimarea de expresie, aia a dispărut în ’89. Când a căzut comunismul, trebuia să pice şi sistemul capitalist. Când a căzut una, trebuia să dispară şi cealaltă, dar a preluat totul şi a ajuns la nebunia asta, ca la grădiniţă să vorbim despre schimbarea sexului”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Aici e sclavagismul”

Stabilirea unei noi ordini mondiale. Cine va fi ‘regele lumii’, spune H.D. Hartmann, că ar fi scopul tuturor acestor miliardari. Iar Elon Musk nu face excepție. Noi în schimb, suntem piața de desfacere, cobaii, de vreme ce încep a ni se impune tot mai multe lucruri mărunte, dar care adunate au menirea de a ne controla viața și dreptul la libere alegere. Cunoscutul analist politic preconizează un viitor sumbru, dacă politicienii noștri nu se vor trezi și nu vor apăra interesele cetățeanului român.

„La nivel financiar, banca aceasta a monedei crypto va fi efectiv criminală. Pentru că ea nu va mai emite monede, ci nişte vouchere, pe care ai la dispoziție să le folosești timp de vreo 60 de zile. După aceea, banii ăia nu mai au valoare. Deci aici e sclavagismul. Este cumplit. Îţi impune să consumi. Noi suntem pieţe pentru ei. Iar pieţele sunt geografii.

Miliardarii de tipul Musk vor dori că România, Bulgaria, Ungaria, să fie o piaţă. Şi ei îşi fac calculul. Iar tu, nu va trebui să faci nimic decât să consumi. Este o crimă ceea ce se întâmplă. Şi o vom lăsa până ni se va cere să renunţăm la leu, şi să intrăm în euro. În momentul în care pierzi moneda naţională, tu nu mai exişti ca stat. Va fi moartea statului român şi a naţiunii române.

Euro se ridică şi se coboară după cum vor speculatorii, apoi vor fi introduşi în cryptomonezi. Este o schemă Ponzi la nivel mondial, planetar. Ei se vor omorâ între ei, pentru că trebuie să fie un singur rege. Iar noi vom dispărea.

Nu va mai exista nimic naţional, vei fi doar un număr de consumator. Iohannis cu Ciucă sunt pe cale să o facă. Să vândă şi ultimele redute de suveranitate. În momentul în care accepţi că Divizia 101 să existe pe teritoriul tău, în acea secundă tu ţi-ai dat suveranitatea absolută a României.

Divizia 101 nu face parte din NATO, nu este trimisă de Franţa, este adusă în baza unui contract cu SUA. Aţi auzit cumva Parlamentul României să aprobe aşa ceva? Ne vor transforma cimitirele şi morţii în producătoare de profit. Cum să te duci să faci aşa ceva? Din morţii noştri, că oricum pe copiii noştri i-au vândut. Auzi tu, să pui semn pe o cruce funerară… De ce nu am văzut un milion de ortodcși dând foc mizeriei ăleia de companii? Iată adevărul, despre unde a ajuns poporul român. Nişte nemernici capitalişti. Să murdărească poporul român pentru că nu şi-au plătit taxele.

Unde este procuratura? Mizeriile astea umane, toţi trebuie îngropaţi, cum să faci aşa ceva? Nu ai nimic uman. Aşa ceva nici comuniştii nu şi-au permis, numai naziştii, barbariștii… Asta e Naţiunea Europeană”, a conchis H.D. Hartmann.

Cunoscutul invitat al BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit și despre alegerile de pe 8 noiembrie din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *