Prima pagină » Actualitate » Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Ceea ce s-a întâmplat în Polonia se pare a fi o operațiune de steag fals al Ucrainei…!”
Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE:

Profiler-ul H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Ceea ce s-a întâmplat în Polonia se pare a fi o operațiune de steag fals al Ucrainei…!”

18 nov. 2022, 17:05,
BZI.ro, în Actualitate

Cunoscutul analist H.D. Hartman a abordat în noua BZI LIVE incidentul din sud-estul Poloniei. Guvernul de la Varşovia a confirmat căderea unei rachete pe teritoriul Poloniei, în apropierea frontierei cu Ucraina, precizând că a fost convocat pentru explicaţii ambasadorul Rusiei. După explozie, a fost convocată reuniunea de urgență a NATO. Ambasadorii NATO s-au întâlnit la cererea Poloniei, în baza Articolului 4 al Alianţei. În conformitate cu Articolul 4, membrii pot ridica orice problemă de îngrijorare, în special legată de securitatea unei ţări membre.

H. D. Hartmann la BZI LIVE

La BZI LIVE, vineri, 18 noiembrie, s-a discutat alături de invitatul H.D. Hartmann despre racheta care au căzut în Polonia. H.D. Hartmann a comentat reacţia autorităţilor din România care deja se pregăteau să intre în război. Totodată, el a specificat că racheta care a căzut în Polonia face parte din sistemul de rachete ucrainean. Pe rețelele de socializare din Ucraina, în special pe Telegram, s-a menţionat că rachetele care au căzut pe teritoriul Poloniei ar putea fi ucrainene, pe când, în România se vorbea deja că trebuie „bubuită Rusia”.

„Incidentul Poloniei este un incident despre care se va vorbi. Este prima operaţiune majoră de steag fals al Ucrainei, după crima umanităţii de la Bucha. Cert este că pe canalele media apare o filmare de la locul faptei. Şi ce vedem acolo? Un tractor care pare întreg, nici măcar roţile nu ard, un crater cam la doi- trei metri adâncime şi o remorcă dată cu roțile în sus şi nişte bucăţi de lemn înegrite. Problema este că noi n-am văzut incendiul.
Dacă era rachetă balistică, lăţimea de travesrat de o rachetă balistică e cam de o mie de kilometri. Îţi trebuie o rachetă balistică de raza medie. Aia dacă cădea, dispărea fermă, nu rămânea tractorul în picioare. Tot la acea filmare apar bucăţi. De ce sunt doar bucăţile? Unde e racheta? Unde sunt urmele rachetei?
Au început să vorbească de articolul 5. Era o fericire totală. Vedeam ambasadorii, vedeam preşedinţii care deveneau marţiali deodată. O rachetă balistică, când intră în cartierul militar, nu mai rămâne cartierul.
La început vedem cu toţii cum minciuna ia amploare. S-a revărsat o rusofobie de tip neonazistă şi extremistă. Era clar că nu fusese o rachetă rusească. Şi vedem asta în două chei. Una, că a fost o greşeală tehnică. Dar, aţi confundat estul cu vestul? Dacă alea veneau din estul ţării tale, cum să fie greşeală tehnică, să îţi plece rachetă în est? Dacă nu a fost o greşeală tehnică înseamnă că cineva a bătut clar coordonatele de est. Deci, se cam confirmă că este o rachetă de tip antiaeriană ucraineană. În a doua cheie, poate să fie făcută special ca să fie o provocare. Sub noianul de rachete, cineva analfabet din Ucraina a crezut că nu are nimeni un satelit şi să creadă pe toată lumea prostă şi să trimită o rachetă ucraineană care să fie confundată cu una rusească. Ucraina a încercat să producă al Treilea Război Mondial. Drama este ca noi i-am încurajat. Rusofobia noastră pe care ne-o ascundem sub faldurile acestui război”, a menţionat H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Am fost la un pas de la dispariţia civilizaţiei actuale”

În aceeaşi cheie, H.D. Hartmann a vorbit despre politica ucraineană şi a menţionat că, în fond,  incidetul din sud-estul Poloniei a fost o provocare ucraineană care ar fi putut duce la dispariţia civilizaţiei actuale.

„Am fost la un pas de la dispariţia civilizaţiei actuale. Eu nu ştiam că NATO are teritoriu. Este un ONG, care nu are statut de stat. Eu n-am ştiut că există teritoriul NATO, cum nu există teritoriul UE. Există teritoriu naţional al ţărilor care formează aceste două ONG-uri. Eu n-am ştiut că dacă îţi pică o rachetă în câmp, e atac la NATO. În primul rând, Polonia trebuie să zică că a fost atacată. NATO nu e ţară, n-are teritorii, n-are armată.
Polonia a fost clar exemplul neonazismului celor care susţin rusofobia. Unde aţi ajuns? Să vă doriţi Război Mondial? Repet: NATO nu e stat. Încetaţi cu minciunile. Încetaţi să vă ascundeţi după această agresiune rusească împotriva Ucrainei, să vă ascundeți rusofobia. Minţiţi şi induceţi oamenii în eroare. Aţi fost la o secundă de război Mondial care ştiţi cum va începe şi cum se va termina. Nu minţiţi că vin americanii să vă salveze. Ştiţi bine cum se va termina un al Treilea Război Mondial. A fost o provocare ucraineană. Şi prim-ministru general trebuia să ştie, nu să citească rasismul alb al lui NATO şi UE. Exact aceşti iresponsabili ne-au dus în al Doilea Război Mondial”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii
  • Wishfullthinkin

    De ce-l publicati pe scalvul lui Putin? Nici pe el nu-l intereseaza ce spune, importanta e ora de șaorma.

  • pt Wishfullthinking

    Daca nu suporti opiniile diferite de ale tale, poti sa te intorci in grota din care ai iesit.

  • Wishfullthinking

    Propaganda sovietică este șablon, nu opinie
    Lasă șaorma, hapcăule!!! Horcăi prostii!

  • Hartmann este informat, are un mesaj rational si spune lucrurilor pe nume. Este ceva rar in zilele noastre, cand mai toti jurnalistii se limiteaza la a colporta cliseele inepte ale propagandei oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *