Prima pagină » Actualitate » Profiler-ul H.D. Hartmann, în producția media BZI LIVE: „Dughin, cel mai mare contemporan gânditor rus spune clar: Putin a promis marea victorie și acum e retragere…! Dar, aici poate fi și o înțelegere între serviciile secrete ruse și americane…, în plecarea de la Herson…!”
Profiler-ul H.D. Hartmann, în producția media BZI LIVE:

Profiler-ul H.D. Hartmann, în producția media BZI LIVE: „Dughin, cel mai mare contemporan gânditor rus spune clar: Putin a promis marea victorie și acum e retragere…! Dar, aici poate fi și o înțelegere între serviciile secrete ruse și americane…, în plecarea de la Herson…!”

14 nov. 2022, 16:17, 4 ,
în Actualitate

Cunoscutul analist politic H.D. Hartmann a discutat în cadrul ediției BZI LIVE despre atacul dezlănţuit al lui Aleksandr Dughin, ideologul rus pro-razboi, împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, pe care l-a numit autocrat, întrucât nu a reuşit să susţină ideologia rusă prin cedarea Hersonului. Acesta l-a învinuit direct pe preşedintele Federaţiei Ruse, făcând aluzie la puterea sa absolută.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

În cadrul ediției BZI LIVE din 14 noiembrie, H.D. Hartmann a comentat mesajul transmis de către naţionalistul de extremă dreapta din Rusia, Aleksandr Dughin, supranumit „creierul lui Putin”. Filosoful rus a sugerat că liderul de la Kremlin trebuie să moară precum „regele ploilor”, după ca armata rusă s-a retras din Herson. H. D. Hartmann a menţionat că ar putea fi şi o înţelegere între serviciile ruse şi americane. Totodată, prin mesajul lui Dughin se transmite ideea ca elita rusă are un succesor. Rusia are pregătit în locul lui Putin un lider. Elita rusească ar putea transforma țara într-o putere țaristă fără țar.

„Poţi să fii sau să nu fii de acord cu el, dar cu povestea cu prinţul spune foarte clar. Dacă ne uităm în acest moment vom observa că Luganskul este 97% sub autoritatea Rusiei, iar Donetkul este în acest moment doar 17% sub autoritatea Rusiei. Herson a fost cedat Ucrainei. Rusia a încercat să arate lumii că vrea să discute cu Ucraina. Pe de altă parte, dacă este vorba de o înţelegere între serviciile secrete ruse şi americane, care s-au întâlnit în secret, iar acum două zile au avut o discuţie în Turcia, avem impresia unor reglementări strategice între Rusia şi SUA pe teritoriul Ucrainei.
Ministrul de Externe a fost declarat grav bolnav la spital. Sunt săracii informaţionale și politice când vii cu asemenea propagandă mitocănească. De ce au făcut-o? Ca să reducă prezența Rusiei în Asia. Deci aceste atacuri medioctre ne dovedesc că relaţia dintre Rusia şi Europa s-a încheiat.
E momentul inserţiei lui Dughin. Inserţia filozofică că lui Dughin, care şi-a pierdut fiica, reflectă exact această transformare fundamentală. Dughin a transformat durerea parintească într-un martiaj. Iată Rusia adevărată. Pentru Rusia, retragerea din Herson nu este decât un element din martiaj.
Noi uităm să spunem, dar în ultimele 3 săptămâni armata rusă nu a făcut decât să evacueze ruşii din Herson”, a menționat H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Avem un război de eradicare ”

Potrivit Institutului pentru Studiul Războiului, retragerea Rusiei din Herson a erodat încrederea în angajamentul lui Vladimir Putin de a-şi îndeplini promisiunile privind războiul. Analistul politic H.D. Hartmann a subliniat că în Ucraina ar putea avea loc un genocid cultural, iar războiul, din unul de apărare s-a transformat în unul de eradicare.

„Va fi un genocid acolo. Ceea ce nu se înţelege este că ucrainenii nu mai au limită, pentru că Ucrainei i se spune că are dreptate. Acest genocid cultural, eminamente occidental, se grefează perfect ca o grefă adeneică. Noi nu mai avem un război între două state, ci avem un război de eradicare. Acest război de eradicare este sprijinit de Statele Unite şi Europa. Atunci când marile puteri au învins germanii, nu au eradiat cultura germană. Ceea ce observăm absolut cu groază, ca europeni, este un proces de eradicare, metodică, gândită la nivel de conducere a Ucrainei. Acest lucru este foarte grav. Cine plăteşte pentru acest război şi pentru eradicarea culturii ruse sunt Statele Unite şi Europa.
Acolo unde se întorc armatele ucrainene nu mai rămâne nimic în picioare. Viitorul se va încheia cu un tratat de pace, indiferent de cine va fi câştigătorul. Una dintre ele va câştiga, iar genocidul cultural va trebui asumat. Sunt probleme fundamentale ale Uniunii Europene. Eu vreau să văd peste 2-3 ani cum se vor uita europenii în ochii ruşilor. Istoria e comună. Eu mă întreb ce fac familiile mixte. Eu mă întreb de ce Europa finanţează distrugerea monumentelor. Ucraina şterge de pe faţa pământului istoria.
Ucraina de fapt, distruge monumentele şi cultura invadatorului. Ucraina statală a fost creată de Lenin. Ea nu a existat înainte. Istoria este asta: Ucraina a fost construită ca stat în interiorul URSS-ului. Nu poți şterge istoria. Repet, alături de războiul de agresiune la adresa Ucrainei de astăzi, are loc un război de eradicare a istoriei din partea Ucrainei”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii
  • Wishfullthinking

    N-ai cu cine. Am spus că ăsta e propagandist sovietic și sunt cenzurat.
    Dacă tăntălăii ăia fără pregătire mor pe capete înseamnă că Rusia este dispusă la negocieri. Băiatul ăsta n-are nicio jenă. Și din felul în care se îndoapă este evident ce caracter are.

  • Hartmann este o voce competenta. Mai si greseste, mai si exagereaza, dar n-ai cum sa-l ignori. Spre deosebire de mocofanii care-si dau cu parerea despre acest razboi, H. are viziunea de ansamblu, vede dincolo de aparente.
    Mocofanii? Le stiu pe toate. Daca ai timp sa-i ascuti/citesti, zici ca sunt ofiteri de stat major. De fapt, n-au tinut niciodata in mana o arma de razboi, si sunt convinsi ca ordinele militare se pot negocia

  • Wishfullthinking

    Ce relevanță are dacă cineva ținut un cuțit în mână. Ăsta ține toată ziua în mână doar șaorma cu de toate.
    Horcăi propagandă sovietică, deși ești analfabet economic.

  • Dle Hartman, la notorietatea dv deja consacrata gasesc ca alegerea ca gazda a dlui Hutanu e fericita. Omul are bunul simt de a va lasa sa vorbiti, pe langa faptul ca e intreligent.
    De aceea am o nelamurire: de ce mergeti la un habarnist care plezneste de suficiență ca Madalin? Compania lui nu va onoreaza pt. ca tipul e unul de rea credinta, bine ”spalat…” si care cauta doar avantaje materiale de rating pe seama dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *