Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Proffee, noua băutură de slăbit la modă
Proffee, noua băutură de slăbit la modă

Proffee, noua băutură de slăbit la modă

05 apr. 2021, 19:10,
în Sanatate

Această nouă băutură făcută din cafea și proteine ​​se bucura de un succes uriaș pe rețelele de socializare. Saraca in calorii, acesta ar ajuta la slabire.

Este noua tendință de slăbire pe rețelele de socializare! Proffee este la modă pe TikTok și Instagram și se spune că este arma ideala pentru slăbit. Numele său este o combinație intre cuvântul „proteină” și „cafea” în engleză. Este, în practică, o cafea rece în care adăugăm pudră de proteine, cuburi de gheață și lapte vegetal, dacă ne place. Se crede că această băutură accelerează pierderea în greutate. Acesta este un fel de adaptare a shake-ului de cafea. Acest amestec te-ar ajuta să slăbești, deoarece se știe că proteinele sunt mai greu de digerat, ceea ce necesită mai multă energie.

Această băutură acționează și ca un inhibitor natural al apetitului și vă poate împiedica să vă delectați cu o mâncare prea bogată. Cafeaua este deja în sine un aliat de slăbire, potrivit unui studiu recent realizat de Dr. Bob Arnot.

„La sfârșitul unei mese copioase, cafeaua scade cantitatea de grăsime absorbită și ușurează cantitatea de zahăr consumată”, explică Dr în cartea sa The Coffeee Lover’s Diet. Potrivit unui studiu publicat în The Nature Communication Journal și citat în Elle, cafeaua arde grăsimile, dar numai atunci când consumi nu mai mult de patru cesti pe zi.

Acidul clorogenic și cofeina o fac un arzător de grăsimi incredibil

„Acidul clorogenic și cofeina pe care o conține fac din aceasta bautura un arzător incredibil de grăsimi. Din acest motiv, cofeina este utilizată în multe produse cosmetice de slăbit”, asigură zediet.fr Alexandre Glouchkoff, dietetician și nutriționist. Studiul spaniol publicat pe 7 ianuarie în Journal of the International Society of Sports Nutrition a dezvăluit că consumul de cafea tare cu o jumătate de oră înainte de a face sport a contribuit la o mai bună eliminare a grăsimilor. „Ingerarea cofeinei cu treizeci de minute înainte de exercițiile aerobe a crescut oxidarea lipidelor în orice moment al zilei”, conchide Francisco J. Amaro, autorul principal al studiului.

Pentru a avea o siluetă de vis, cafeaua este, prin urmare, un aliat perfect. Cu conținut scăzut de zahăr și proteine, vă poate ajuta să slăbiți câteva kilograme dacă aveți, desigur, o dietă echilibrată. Așadar, nu se pune problema adăugării de tone de zahăr în preparat, dar puteți alege pudre de proteine ​​cu gusturi originale sau adăugați ovăz pentru a o face mai gustoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *